تقویم روز
امروز پنج شنبه 24 بهمن ماه 1404 ساعت 20:12 ب ظ

مانورفاصله گذاری اجتماعی با حضور مدافعین سلامت

به گزارش وب دا، صبح روز چهارشنبه سوم اردیبهشت ماه، طرح نظارتی کنترل فاصله گذاری اجتماعی با حضوربازرسان بهداشت محیط، رئیس اداره تعزیرات و اتاق اصناف ، و نمایندگان سازمانهای نظارتی از قبیل اداره اماکن نیروی انتظامی و صنعت و معدن و تجارت   در نیشابور برگزار شد. 

مدیر گروه بهداشت محیط  معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی  در مصاحبه با وبدا، ضمن تبریک هفته سلامت به مردم و مدافعان سلامت، به ویژه بازرسان بهداشت محیط نیشابور، این اقدام نظارتی را در راستای گام دوم مبارزه با بیماری کووید19، همزمان با طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان برشمرد و خاطرنشان کرد: کلیه صنوف کم خطر و متوسط که مجوز وزارت بهداشت را برای شروع به کار کسب نموده اند، متعهد به رعایت دستورالعمل های بهداشتی می باشند و انتظار می رود برای حفظ سلامتی خود و مشتریان، در رعایت تک تک دستورالعمل ها کوشا باشند،چراکه نتایج سهل انگاری آنان علاوه بر خودشان، دامن جامعه را نیز خواهد گرفت و باعث انتشار بیشتر بیماری کووید19خواهد شد.لذا درصورت مشاهده تخلف برابر مقررات با آنها برخورد می گردد. 

مهندس سعید یگانه پور ضمن تاکید بر رعایت دستور العمل های بهداشتی توسط همه مردم، خاطرنشان کرد: مشکل جهانی شیوع کرونا هنوز تمام نشده، ودر شرائط فعلی باید با رعایت نکات بهداشتی و خودمراقبتی از خودمان حفاظت کنیم تا  به همت همه مسئولان، سازمان های مردم نهاد و مردم و همشهریان عزیز کرونا را مهار کنیم. 

مدیر گروه بهداشت محیط نیشابور  انجام بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را در روز اول اجرای این طرح با حضور روسا و نمایندگان نهادهای نظارتی یادآور شد و افزود: این مانور با حضور بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای، روسا ویا نمایندگان سازمانهای مذکور از ساعت 10ونیم صبح آغاز شد و پس از حرکت وسائل نقلیه در سطح شهر از تعدادی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید مشترک صورت گرفت و با توجه به وجود مشکلات بهداشتی در برخی از مراکز، برابر مقررات با آنان برخورد و محل کسب آنان تا اطلاع ثانوی تعطیل گردید. 

یگانه پور در پایان ضمن آرزوی سلامتی برای همه همشهریان از آنان خواست درصورت نیاز به خرید حتما از فروشگاههای معتبر و دارای مجوزهای لازم خرید نمایند و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، سلامتی را برای خود و خانواده و همشهریان هدیه نمایند.

 

پیوند های مفید