راه اندازی موسسه خیرخواهانه سلامت
- جزئیات
- نوشته شده در شنبه, 12 مرداد 1398 07:57
- بازدیدها: 157

به همّت دانشکده علوم پزشکی، پزشکان و متخصصان و مسئولان نیشابوری به زودی موسسه خیرخواهانه سلامت در این شهر راه اندازی می شود.
رئیس دانشکده علوم پزشکی در جلسه هم اندیشی در خصوص راه اندازی موسسه خیرخواهانه سلامت در نیشابور که با حضور جمعی از مسئولان، متخصصان و پزشکان در سالن همایش های مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم برگزار شد، گفت: مایه افتخار است که تیم موسسه ملی مرهم با انجام ۱۲۰ عمل جراحی شکاف لب و کام (۳۰۰ بیمار ویزیت حضوری و ۷۰۰ مورد ویزیت الکترونیک)در مدت دو روز نیم به مردم نیشابور و ۲۱ شهر دیگر که برای درمان به نیشابور آمده بودند خدمات رایگان ارائه دادند.
دکتر محسن عظیمی نژاد بیان کرد: حضور تیم موسسه ملی مرهم علاوه بر جراحی های رایگان شکاف لب و کام برکات زیادی را بهمراه داشت چرا که سفر این تیم درمانی الگویی شد برای ارائه خدمات بی منّت و خیرخواهانه پزشکان نیشابوری به مردم شریف.
به گفته دکتر عظیمی نژاد در شهری که مفتخر به داشتن خیام، عطار و کمال الملک است دو هزارو ۳۰۰شهید، جانباز و آزاده تقدیم انقلاب کرده است می توان با حضور مسئولان شهر کارهای خیرخواهانه و ارزشمندی را به انجام رساند.
اوگفت: می توانیم با بسیج امکانات دولتی و کمک از خیرین کاری نه در سطح موسسه مرهم و بلکه در حد توان خودمان انجام دهیم و با کمک فرماندار به عنوان نماینده عالی دولت در منطقه، دکتر صدر به عنوان یکی از سازمان های حمایتی که می توانند ما را در این اتفاق خوب راهنمایی و یاری کنند، یک کار به یادماندنی و ارزنده را انجام دهیم.
دکتر عظیمی نژاد در پایان یادآور شد: امیدواریم با همّت جمعی و با بسیج بیمارستان ها، پزشکان و داروسازان و با کمک مسئولان تا پایان سال ۹۸ شاهد آغاز بکار این موسسه خیریه باشیم و نه تنها در قطب شمال شرق و بلکه در سطح کشور الگو شویم تا خدمات بی منتی که توسط پزشکان دلسوز و در مطب ها ارائه می شود را متمرکز کنیم.

معاون درمان دانشکده نیز در ادامه این نشست گفت: در سال ۹۷ موفق به ارائه خدمت به ۱۶۸ هزار و ۷۰۰ بیمار مراجعه کننده به اورژانس، ۶۳ هزار بیمار بستری اورژانس، ۹۴ هزار بیمار سرپایی، ۲۱ هزار و ۷۰۸ عمل جراحی،۹هزار و ۴۲۵مورد زایمان، ۱۴۸ هزار و ۲۳۶خدمت پاراکلینیک شده ایم.
محمد صادق دشتی با اشاره به ارایه خدمات رایگان برخی پزشکان به بیماران منطقه کم افزود: امید است با تشکیل و ثبت موسسه خیریه جهت ارائه خدمات به نیازمندان در یک ساختار تدوین شده و دارای چارچوب متمرکز و منظم باهم هم پیمان شویم.





