تقویم روز
امروز جمعه 25 بهمن ماه 1404 ساعت 20:34 ب ظ

با هدف مبارزه نمادین با پوکی استخوان صورت گرفت:

توزیع شیر بین همکاران معاونت بهداشت

 

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت ازتوزیع شیر بین همکاران معاونت بهداشت به عنوان میان وعده خبر داد.
غلامحسین نوروزی نژاد هدف از این کار را حساس سازی پرسنل در خصوص پیشگیری از پوکی استخوان بیان وخاطر نشان کرد: شیوه زندگی و تغذیه خوب برای داشتن استخوان های سالم، لازم و ضروری  است. وی تصریح کرد: درست است که استحکام  استخوان ها تا حد زیادی به وراثت مرتبط می باشد، اما شیوه زندگی هم می تواند اثر زیادی در سلامت استخوان ها داشته باشد.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری ها تصریح کرد: رشد طولی استخوان ها تا قبل از 20 سالگی کامل و متوقف می گردد، اما افزایش استحکام استخوان ها بعد از سن 20 سالگی همچنان ادامه خواهد داشت.
وی در ادامه فاصله بین سن 20 تا 30 سالگی را زمان رشدعرضی  استخوان ها دانست و خاطرنشان کرد: استخوان ها در دهه سوم زندگی به حداکثر حجم و تراکم استخوانی خود می رسند. نوورزی نژاد در پایان یادآور شد: هر چه در سن پایین ذخیره توده استخوانی شما بیشتر باشد در سنین بالا از استخوان های قوی تر برخوردار خواهید بود.
 
 
 
 
 
 

پیوند های مفید