تقویم روز
امروز پنج شنبه 24 بهمن ماه 1404 ساعت 16:24 ب ظ

طرح سفیر سلامت در نیشابور اجرایی شد

طرح سفیر سلامت در نیشابور اجرایی شد

مدیرگروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: طرح سفیر سلامت در نیشابور از ابتدای جاری، همزمان با هفته سلامت در این آغاز شده است.

دکتر مهدی رحیم‌نیا در گفتگو با خبرنگار وب­داافزود : این طرح به‌دنبال یک نفر از هر خانواده ایرانی است تا بتواند برنامه ملی خودمراقبتی را در خانواده‌اش پیگیری و اجرایی کند.

وی اظهار کرد:در این راستا به هر سفیر سلامت کتاب‌ها و بروشورهای مختلفی اهدا می‌شود تا بتوان او را در مسائل برنامه مذکور راهنمایی کند.

مدیرگروه آموزش و ارتقای سلامت خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های طرح تحول سلامت، برنامه ملی خودمراقبتی است که فرد را برای مراقبت از خود و خانواده توانمند می‌کند.

دکتر رحیم‌نیا توضیح داد: یکی از اهداف برنامه ملی خودمراقبتی این است تا با استمرار آموزش، مردم را متوجه این نکته کند که از یک طرف مراجعه بی‌مورد به پزشک و مراکز درمانی نداشته باشند و از طرف دیگر در برخی موارد هم دیر مراجعه نکنند یعنی بیمار دیر متوجه علائم برخی بیماری‌ها شود.

مدیرگروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور افزود: کسانی که تمایل دارند سفیر سلامت خانواده‌شان شوند باید به نزدیک‌ترین مراکز بهداشتی درمانی نزدیک محل سکونت خود مراجعه کنند و ضمن ثبت نام دریافت کارت سفیر و کتاب‌های راهنمای ملی خودمراقبتی، فعالیت خود را در این زمینه آغاز کنند.

دکتر رحیم‌نیا اضافه کرد: امسال درصدد جذب حداقل ده درصد خانوارهای نیشابوری معادل 15 هزار خانوار برای طرح ملی خودمراقبتی هستیم.

پیوند های مفید