جلسه هماهنگی با داوطلبان بسیجی جهت تشدید طرح حاج قاسم سلیمانی در مبارزه با کرونا ویروس در محل معاونت غذا و دارو برگزار شد.

دکتر هادی حسین زاده در گفتگو با وب دا بیان کرد: با هماهنگی فرماندهی بسیج نیشابور و پیگیری بسیج جامعه پزشکی آموزش عملی 26 نفر از داوطلبان جهت تست سریع کرونا ویروس در دستور کار قرار گرفت.

رییس کانون بسیج جامعه پزشکی ادامه داد: آموزش این نیروها توسط کارشناسان معاونت بهداشت در محل معاونت غذا و دارو انجام و مقدمات لازم جهت اعزام نیروهای بسیجی آموزش دیده به مناطق مختلف نیشابور فراهم شد.

دکتر حسین زاده افزود: از روز دوشنبه هجدهم اسفندماه، کار به صورت جدی توسط تیم معاونت بهداشت و همکاری بسیجیان داوطلب آغاز و به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت.

دکتر هادی حسین زاده در پایان از شهروندان خواست همکاری لازم با نیروهای اعزامی بسیجی داوطلب که توسط معاونت بهداشتی هدایت می گردند با ارائه کارت شناسایی صورت پذیرد.

جلسه عملی آموزش به بسیجیان داوطلب، روز یکشنبه 17 اسفند ماه برگزار شد.