معاون غذا وداروی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از بازدید پرستاران دانشکده از واحدهای تولیدی در دهه مبارک فجر خبر داد.

دکتر هادی حسین زاده درگفتگو با وب دا بیان کرد: در بهاری دیگر از انقلاب شکوهمند ایران اسلامی و به مناسبت گرامیداشت مقام زن و روزمادر  پرستاران بیمارستان 22 بهمن از واحدهای تولیدی صنایع غذایی ساحل برج بازدید کردند.

وی ادامه داد: در این بازدید مدیر عامل واحد تولیدی ضمن پاس داشت از زحمات مدافعان سلامت وگرامی داشت روز زن در مورد روش های تولید خشکبار (سبزی، میوه وصیفی جات خشک وادویه) به پرستاران  توضیحاتی ارایه وبه سوالات ایشان در زمینه تولید خشکبار پاسخ دادند.

درپایان مدیرعامل ومسئولان فنی  شرکت صنایع غذایی ساحل برج  با اهدای شاخه گل ودیوان حافظ به پرستاران از زحمات آنان قدردانی نمودند.

بازدید از واحدهای تولیدی در دهه مبارک فجر روز یکشنبه نوزدهم بهمن ماه با حضور معاون غذا و دارو و مدیر شبکه بهداشت و درمان زبرخان و جمعی از پرستاران بیمارستان 22 بهمن صورت گرفت.