معاون غذا و داروی دانشکده از برگزاری کمیته ی  فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل در حوزه نظارت بر عطاری ها و باشگاه های ورزشی درمعاونت غذا ودارو خبر داد.

دکتر هادی حسین زاده در گفتگو با وب دا بیان کرد: دراین جلسه گزارشی از بازدیدهای سال قبل درحوزه عطاری ها وباشگاه های ورزشی ومشکلات موجود در معاونت غذا ودارو ارائه شد و نمایندگان ادارات به بهث و تبادل نظر پرداختند.

مهندس مریم کلاهدوز مسئول اداره ی فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل دانشکده افزود: در این جلسه برخورد قاطع با عطاری های فاقد پروانه کسب و تهیه بسته آموزشی شامل تمامی دستورالعمل ها، بخشنامه ها جهت دسترسی اصناف در دستور کار قرار گرفت.

معاون غذا ودارو در پایان خاطرنشان کرد: انتظار می رود  با ارائه ی گزارش ماهانه منظم نهادهای حاضربتوان اقدامی اصلاحی در زمینه ارتقای شاخص های مربوط داشته باشیم.

کمیته بین بخشی فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل در حوزه نظارت بر عطاری ها و باشگاه های ورزشی با حضور نمایندگان ادارات دخیل در انجام نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل روز سه شنبه هفتم بهمن ماه با حضور کارشناسان و مسئولان فرمانداری، پلیس فتا، پلیس امنیت، اداره ورزش وجوانان، اداره صنعت معدن و تجارت، پلیس مبارزه با قاچاق کالا، اداره اصناف، معاونت درمان و معاونت بهداشت دانشکده برگزار شد.