مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از تشدید بازرسی و نظارت بر اقدامات کرونایی در واحد های تولیدی خبر داد.

دکتر هادی حسین زاده در گفتگو با وب دا بیان کرد: کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو در راستای سیاست های وزارت بهداشت و باتوجه به تاکید سازمان غذا و دارو در خصوص لزوم تشدید بر اقدامات پیشگیرانه جهت مقابله با ویروس کرونا در واحد های تولیدی مواد غذایی و بهداشتی به تشدید نظارت  و بازرسی از این واحدها اقدام کردند.

 

وی خاطر نشان کرد: کارشناسان در این بازرسی ها با ابلاغ شیوه نامه های  پیشگیری از کرونا به کارخانجات صنایع غذایی شهرستان نیشابور و با بازرسی مستمر از واحد های تولیدی به نظارت بر رعایت این شیوه نامه ها در شرایط تولید، با هدف حفظ سلامت محصول می پردازند.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی در پایان از همشهریان خواست به منظور جلوگیری از تخلف و سوء استفاده،  محصولاتی را که پروانه بهره برداری و ساخت ندارند را به شماره تلفن 43333491 گزارش دهند.