سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور در پیامی روز جهانی غذا را تبریک گفت. به گزارش وب دا، متن پیام دکتر حسین زاده بدین شرح است: بیست و چهارم مهر ماه، برابر با شانزدهم اکتبر، سال روز جهانی غذا با شعار امسال همه با هم برای تغذیه سالم و تامین امنیت غذایی خانواده در شرایط اپیدمی کرونا است.

این روز به افتخار تاسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ نامگذاری شده و در سراسر جهان گرامی داشته می‌شود. در این روز، سازمان های بین المللی، به منظور برقراری روابط در زمینه کشاورزی و زمینه سازی برای جلوگیری از فقر و گرسنگی و نابودی محیط زیست، تلاش می کنند. هدف روز جهانی غذا، تلنگری برای بیداری وجدان های به خواب رفته و روز همدردی با گرسنگانی است که از ابتدایی ترین حق زندگی، یعنی غذا محرومند.به همین علت سالانه در روز جهانی غذا، با هدف حساس سازی و کسب حمایت سیاسی و اجتماعی برای برقراری امنیت غذا و تغذیه، تولید و دسترسی به غذای سالم و ایمن و کاهش سوء تغذیه و گرسنگی برگزار می شود.یک برنامه غذایی زمانی سالم محسوب می شود که با تامین غذای کافی، ایمن، مغذی و متنوع، نیاز های تغذیه ای افراد را تامین کند و خطر ابتلا به بیماری را کاهش دهد، بنابراین در شرایط کرونایی کشور برنامه غذایی مناسب باید شامل میوه، سبزی، حبوبات، مغزها، دانه ها و غلات سبوس دار و غذاهای کم چرب (به خصوص از نظر چربی های اشباع و ترانس) و با قند و نمک کم باشد.

همکاران ما در این شرایط بحرانی با ارائه خدمات و اطلاع رسانی در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، دست از تلاش برنداشته و با تعبیری بی نظیر از مفهوم عشق به انسانیت، ایثار و شرافت حرفه ای، به نحو مسوولانه ای در این عرصه ایفای نقش کردند وکوشش گسترده ای را در تسری بهداشت و درمان برای آحاد جامعه به کار بسته تا در مقابله با پدیده ویروس کرونا، پیام آور باشند.

در این اثنا و بدین مناسبت، به جا است که ضمن توجه دادن و آگاه‌سازی مردم و جوامع به آسیب‌های موجود، از تلاش‌ها و خدمات بی شائبه و روزافزون جمع خستگی ناپذیر فعالان و دست اندرکاران حوزه تأمین، تولید، توزیع و نظارت بر غذای سالم از «مزرعه تا سفره» و همه همکاران حوزه غذا و تغذیه تقدیر و تشکر کرده و برای همه این عزیزان، علی الخصوص همراهان این وادی در مجموعه نظام سلامت، معاونت غذا و دارو که با روحیه جهادی، کیفیت و سلامت را به مردم خود عرضه می‌دارند، از درگاه ایزد منان، بهترین‌ها را آرزو داشته و توفیق و سلامتی عزیزان را از درگاه ایزد منان خواستارم.

دکتر هادی حسین زاده

سرپرست معاونت غذا و دارو