سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابوراز عدم کمبود مواد ضدعفونی کننده در اپیدمی کرونا در شهرستان خبر داد.

دکتر هادی حسین زاده در گفتگو با وب دا بیان کرد:  برای مقابله با شیوع ویروس کرونا و تامین نیازها و ملزومات بهداشتی شهرستان چهار واحد تولیدی آرایشی و بهداشتی در حال تولید مواد ضدعفونی کننده دست و سطوح هستند و دو واحد دیگر نیز در حال دریافت مجوزهای لازم می باشند.با توجه به هماهنگی و برنامه ریزی های انجام شده تا پایان سال در خصوص تامین مواد ضد عفونی کننده شهرستان مشکلی نخواهیم داشت

مهندس بیارجمندی کارشناس اداره نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی ادامه داد: با شیوع بیماری کرونا شاهد برنامه ریزی خلاقانه و مبتکرانه با اتکا به مسئولیت پذیری اجتماعی در سطح شهرستان بودیم که تولید کنندگان صنعت آرایشی و بهداشتی از جمله این بخش هابودند.

وی افزود: شرکت های تولید کننده مواد ضدعفونی کننده از ابتدای همه گیری کرونا جهت حفظ  و ارتقا سلامت عمومی به طور مستمر خط تولید مواد ضد عفونی کننده را دستور قرار داده اند تا مانع به خطر افتادن سلامت جامعه وجلوگیری از فرصت طلبی سودجویان شوند.

در پایان دکتر حسین زاده ضمن تشکر از واحد های تولیدی مذکور و همکاری بسیار خوب آن ها اظهار امیدواری کرد با پیش بینی های انجام شده و همکاری و هماهنگی واحدهای تولیدی انشاالله تا پایان سال 99 در خصوص تامین مواد ضدعفونی کننده شهرستان در بخش فردی و اجتماعی مشکلی نخواهیم داشت.