سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور از پلمب چند باشگاه ورزشی متخلف خبر داد.

دکتر هادی حسین زاده در گفتگو با وب دا بیان گفت: به دنبال کشف دارو و مکمل های غیر مجاز و انواع آمپول های تزریقی هورمونی از چندین باشگاه ورزشی، مراحل اداری معرفی به مراجع قضایی صورت گرفت و باشگاه های مورد نظر با دستور مراجع قضایی پلمب شدند.

مسئول اداره فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل ادامه داد: تجویز نابجای مکمل ها توسط افراد غیر متخصص، وجود انواع مکمل های قاچاق و تقلبی و عرضه آن ها در مکان هاي غير مجاز، همچنین تبليغات غير واقعي توسط افراد سود جو و ناآگاهي قشر نوجوان و جوان و ورزشکاران جامعه از عوارض جبران ناپذير مصرف مکمل ها، مي تواند جامعه را روز به روز به مصرف اين مواد سوق دهد و عواقب جبران ناپذير را به دنبال داشته باشد.

مهندس کلاهدوز گفت: در بعضی موارد دیده شده افرادی در باشگاه های ورزشی به ارائه رژیم های غذایی مبادرت می نمایند که این کار خلاف قانون بوده و تنظیم برنامه غذایی و ارائه رژیم های مختلف  فقط بر عهده کارشناسان تغذیه دارای شماره نظام پزشکی می باشد لذا با کلیه متخلفین برخورد قانونی لازم صورت خواهد گرفت.

درپایان سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی خاطر نشان کرد: طبق ضوابط سازمان غذا و دارو تنها مكان مجاز جهت عرضه مكمل هاي غذايي و ورزشي داروخانه ها هستند و به شهروندان محترم توصیه می شود از خریداری هرگونه مکمل در مکانی به جز داروخانه خودداری نمایند.