سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابوراز آغاز به کار سامانه بازرسی و نظارت اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی خبر داد.

دکتر هادی حسین زاده در گفتگو با وب دا بیان کرد: در راستای ارایه خدمت الکترونیک و در جهت انجام بازرسی های اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور بر اساس ضوابط فنی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، سامانه نظارت و بازرسی (audit یا اٌدیت) مورد بهره برداری قرار گرفت .

سرپرست معاونت غذا و دارو ادامه داد: سامانه نظارت و ارزیابی شامل بخش های تعریف سطوح نظارت و ارزیابی، انتصاب پست های سازمانی، پکیج سوالات، تعریف بازرسی و نتیجه بازرسی است که مدیر سامانه بر اساس طبقات مورد نظر هر اداره، سطوح نظارت و ارزیابی را میتواند برای کارشناسان اداره نظارت و مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تعریف کند.