مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشت در گفتگو با وب دا از پلمپ 5 واحد متخلف در نیشابور خبرداد.

مهندس سعید یگانه پور اظهار داشت: برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و جلوگیری از افزایش آمار مبتلایان به این بیماری نظارت‌ها از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تشدید یافت تا موارد و شیوه نامه های بهداشتی در این مراکز مورد بازرسی قرار گیرد و در صورت مشاهده تخلف آن مرکز تعطیل می‌شود.

وی تصریح کرد: از روز گذشته مصوبات جدیدی از طرف فرمانداری اعلام و مطابق تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا  فقط گروه‌های شغلی شماره یک اجازه فعالیت دارند و متأسفانه با بازرسی‌های انجام شده توسط کارشناسان بهداشت محیط، پنج  مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف به دلیل عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی شامل آشپزخانه و رستوران، کافه قنادی،کبابی، موادپروتئینی و عطاری پلمپ گردید .

مهندس یگانه پور در پایان از تمامی شهروندان درخواست کرد که همکاری لازم را با برنامه‌ها و مصوبات ستاد مبارزه با کرونا جهت کنترل بیماری کرونا  داشته باشند.