معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور از آغاز گام چهارم مقابله با کووید19در این شهرستان همزمان با سراسر کشور خبر داد.

به گزارش وب دا دکتر عصمت تقی آبادی مشارکت تمامی ادارات، نهادها و سازمان ها را در پیشگیری و کنترل بیماری کووید19 مهم دانست و گفت: این طرح  از بیستم آبان ماه در شهرستان های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی نیشابور با همکاری فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج و نیروهای داوطلب بسیجی در بحث بیماری یابی قرنطینه، خدمات بهداشتی و درمانی در سطح خانواده ها و محله انجام خواهد شد.

مشاور رئیس دانشکده در امور بانوان توانمندسازی مادران و خانم ها را در هرخانواده بسیار مهم دانست و افزود: اگر مادر خانواده روش های مقابله با کرونا را بیاموزد قطعا در ارتقا سلامت خانواده تاثیر مثبتی خواهد داشت و اکنون باید پیشگیری از شیوع کرونا ویروس در سطح خانواده صورت گیرد.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی ادامه داد:  شرایط فعلی نیشابور بحرانی است و از همه مردم، کسبه، بازاریان، کارمندان، کارگران و به ویژه مسئولین وسایل حمل و نقل درون شهری و برون شهری خواست کلیه شیوه نامه های بهداشتی ابلاغ شده را رعایت نمایند تا با کمک هم بتوانیم تعداد بیماران بستری را کاهش و از فوت همشهریان عزیزمان جلوگیری نماییم.

دکتر تقی آبادی حضور بسیجیان را در کنار کارشناسان معاونت بهداشت بسیار ارزشمند دانست و در پایان افزود: در همین راستا همایشی با حضور فرمانده نیروی مقاومت بسیج نیشابور و تعدادی از برادران وخواهران بسیجی خانم و آقا، روز سه شنبه بیستم آبان ماه با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در فرهنگسرای سیمرغ برگزار گردید.