دومین کمیته بررسی چالش های بازگشایی مدارس در بحران شیوع کرونا چهارشنبه بیست و سوم مهرماه با حضور روسای آموزش و پرورش شهرستان های فیروزه و زبرخان و نمایندگان آموزش و پرورش نیشابور،میان جلگه و سرولایت برگزار شد.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن رحلت پیامبر اکرم(ص) و امام حسن مجتبی (ع)  گفت: شاخص ها بیان کننده این است که در هر بازه زمانی  همشهریان عزیز  شیوه نامه های بهداشتی را به صورت جدی رعایت کرده اند تعداد مبتلایان به ویروس کووید 19 کمتر شده است.

دکتر عصمت تقی آبادی افزود: هدف از تشکیل این کمیته حفظ سلامت دانش آموزان و فرهنگیان جامعه است که در این امر آموزش و پرورش نقش بسیار مهمی را ایفا خواهد کرد.

وی ادامه داد: تمامی مدارس موظف به رعایت شیوه نامه های بهداشتی هستند و در بازدید های مشترک معاونت بهداشت با آموزش و پرورش با مدارسی که شیوه نامه ای بهداشتی را رعایت ننمایند برخورد و طبق دستورالعمل اقدام خواهد شد .

در پایان سرپرست گروه سلامت،جمعیت، خانواده و مدارس گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مدارس از ابتدای بازگشایی مدارس به تفکیک مناطق پنج گانه ارائه نمود.

روسا و نمایندگان آموزش و پرورش ضمن تشکر از زحمات شبانه روزی کادر بهداشت و درمان ابراز امیدواری کردند که با رعایت شیوه نامه های بهداشتی بتوانیم شیوع ویروس کرونا را در تمامی مدارس کنترل نماییم.

کمیته بررسی چالش های بازگشایی مدارس با حضور آقای حیدری(رئیس آموزش و پرورش فیروزه)،آقای تاراش(رئیس آموزش و پرورش زبرخان)،آقای شورورزی نماینده آموزش و پرورش نیشابور،آقای جوادی نماینده میان جلگه و خانم سلیمان پور نماینده آموزش و پرورش سرولایت در دفتر معاون بهداشت برگزار شد.

.