معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور از برگزاری کارگاه تئوری و عملی CPR (احیای قلبی و ریوی پیشرفته) و نحوه استفاده صحیح از تجهیزات پزشکی  برای تمامی پرستاران معاونت بهداشت و پزشکان شهرستان زبرخان خبر داد.

دکتر عصمت تقی آبادی درحاشیه برگزاری این دوره ضمن تشکر و قدردانی از مدرسین  دکتر مهسان رمضانی (متخصص طب اورژانس) و محسن سید آبادی (کارشناس فوریت های پزشکی) بیان کرد: با توجه به این که اقدام سریع و به موقع برای بیمارانی که دچار وقفه قلبی – تنفسی شده اند، بویژه در بیماران مبتلا به کرونا، لازم است پزشکان و پرستاران  بصورت دوره های مداوم، آموزش های احیای قلبی ریوی را طی کنند.

وی افزود: دوره آموزشی  احیای قلبی و ریوی به صورت حضوری در چهار گروه مجزا طی  روزهای 18 لغایت  24 خرداد ماه در سالن آمفی تئاتر فضل با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی  اجرا گردید.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور پایان خاطر نشان کرد: آموزش های ارایه شده با توجه به  guideline 2020 ( دستور العمل 2020) و با احتساب امتیاز باز آموزی برای شرکت کنندگان ارائه می شود.