«اطلاعیه»

دانشجوي عزيز:

موفقيت شما را در ورود به دانشکده علوم پزشکی نیشابور تبريك گفته و حضورتان را در جمع دانشجويان پرتلاش اين دانشکده گرامي مي‌داريم. لطفاً ضمن مطالعه دقيق مطالب اين صفحه و لينك‌هاي مربوطه، مراحل ثبت نام خود را به انجام برسانيد:

پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته فوریتهای پزشکی ورودی بهمن 1399 لازم است طبق برنامه زمان‌بندی زیر جهت تکمیل مراحل ثبت نام و تحویل مدارک، به وب‌سایت دانشکده مراجعه نمایند:

ثبت نام اینترنتی

روز سه شنبه 99/11/14 ساعت 8 صبح    الی جمعه 99/11/17 ساعت23

ارسال مدارک از طریق پست پیشتاز

99/11/25 تا 99/11/18 الی

چنانچه فردی با ارائه‌ی اطلاعات نادرست پذیرفته شود و متعاقبا خلاف آن مشخص گردد، قبولی وی در هر مرحله از تحصیل و یا پس از فراغت از تحصیل لغو می‌گردد و حسب مورد مکلف به پرداخت خسارت‌های ناشی از آن خواهد بود.

ثبت نام آنلاین(اینترنتی) و غیر حضوری:

ثبت نام آنلاین و غیر حضوری کلیه پذیرفته شدگان جدید الورود از تاریخ سه شنبه 99/11/14 لغایت جمعه 99/11/17 از طریق مراجعه به آدرس ذیل صورت می پذیرد:

جهت ورود به پورتال ثبت نام آنلاین: نوع کاربری دانشجویان جدید الورود انتخاب گردد و یوزر و پسورد کد ملی و کد ملی درج گردد و سپس اطلاعات درخواستی به طور صحیح درج گردد.

(ضمناً: از اطلاعات ثبت شده پرینت تهیه و با مدارک آموزشی در خواستی از طریق پست پیشتاز ارسال شود.)

مدارک مورد نیاز را از اینجا دانلود کنید