دانشکده علوم پزشکی نیشابور به منظور تأمین نیازهای آموزشی خود در گروه های آموزشی فراخوان تعهدات قانونی را در رشته هاي مورد نیاز بصورت هیات علمی برگزار مي‌نماید.

متقاضیان رشته های مذکور می توانند مدارک خود را از تاریخ 1/10/99 لغایت 15/10/99 بصورت الکترونیکی به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  ثبت نام و بارگزاری کنند.

شرايط عمومي

الف) اعتقاد به مباني نظام مقدس جمهوري اسلامي و قانون اساسي

ب)  داشتن تابعيت جمهوري اسلامي ايران

ج) نداشتن منع قانونی از نظر نظام وظیفه

شرايط اختصاصي

تبصره : شركت افراد مشغول به تحصيل در این فراخوان ممنوع بوده و اين دسته از افراد مي‌توانند پس از فراغت از تحصيل و اخذ مدرك دانشگاهي در فراخوان‌هاي آتي شركت نمايند.

۲- ارائه نامه موافقت از دانشگاه ذیربط برای  مستخدمین، بورسیه ­ها و متعهدين خدمت به سایر دانشگاه­ها و معاونت درمان

مدارك لازم:

۱-فرم تکمیل شده درخواست گذراندن تعهدات قانونی (دریافت فرم درخواست)

۲-اسکن صفحات شناسنامه

۳-اسکن دو طرف كارت ملي

۴- اسکن یک قطعه عكس جديد ۴*۳

5-اسکن آخرين حکم کارگزینی (درصورت داشتن رابطه استخدامی)

6- اسکن کارت پايان خدمت يا معافيت دائم يا موقت دوره نظام وظيفه (مخصوص برادران)

7- شناسنامه علمي (CV) به همراه مستندات آموزشی، پژوهشی و اجرایی ذکر شده در رزومه

چنانچه در هر يك از مراحل پذيرش يا پس از آن خلاف اطلاعات اعلام شده توسط متقاضي محرز شود، مراحل طي شده كان لم يكن تلقي و یا پذیرش فرد لغو مي گردد.

هیچگونه مدرکی پس از اتمام تاریخ اعلام شده قابل بارگزاری و دریافت نخواهد شد.

لازم است متقاضیان مدارک خود را صرفا به صورت پست الکترونیکی ارسال نمایند.

معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی نیشابور