ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان محترم کارشناسی ناپیوسته مامایی، جهت ثبت نام موارد ذیل مد نظر باشد:

ثبت نام دارای دو مرحله می باشد:

• ثبت نام آنلاین و غیر حضوری:

ثبت نام آنلاین و غیر حضوری کلیه پذیرفته شدگان از تاریخ سه شنبه 29/7/99 لغایت جمعه 2/8/99 از طریق مراجعه به آدرس ذیل صورت می پذیرد:

جهت ورود به پورتال ثبت نام آنلاین: نوع کاربری دانشجویان جدید الورود انتخاب گردد و کد ملی و شماره داوطلبی درج گردد و سپس اطلاعات درخواستی به طور صحیح درج گردد.

• ثبت نام حضوری و تشکیل پرونده فیزیکی:
  • با توجه به شیوع بیماری کرونا در سال 1399 هیچگونه ثبت نام حضوری انجام نخواهد شد و کلیه پذیرفته شدگان موظفند پس از ثبت نام آنلاین کلیه مدارک خود را تا تاریخ 10 آبان ماه 1399 به آدرس دانشکده ارسال نمایند.

(عدم ارسال مدارک به صورت آنلاین یا از طریق پست در زمان اعلام شده به منزله انصراف از تحصیل تلقی می شود.)

• مدارک لازم جهت ارسال از طریق پست به شرح ذیل می باشد:
  • پرینت مشخصات تکمیل شده فرم اطلاعات شخصی پورتال درسامانه ثبت نام آنلاین
  • کپی از تمام صفحات شناسنامه دو سری
  • کپی کارت ملی پشت و روی آن دو سری
  • عکس 4*3 پشت نویسی شده 6 قطعه
  • اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان جهت ادامه تحصیل
  • اصل یا گواهی مدرک کاردانی
  • اصل گواهینامه انجام خدمات قانونی مقرر (طرح نیروی انسانی) یا گواهی معافیت از آن
  • تاییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در مقطع کاردانی
  • رسید پستی تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی با مراجعه به اداره پست شهرستان و ارسال به آدرس دانشکده علوم پزشکی نیشابور

آدرس ارسال مدارک: نیشابور- شهرک باغچه بان – انتهای بلوار مقاومت – پردیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور

کد پستی: 9319774441                       تلفن تماس:  43306342-051