مدیر امور آموزشی دانشکده از برگزاری مراحل مختلف مصاحبه، معاینه پزشکی و آمادگی جسمانی پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت رشته کاردانی فوریت های پزشکی خبر داد.

دکترحسن قدسی در این خصوص گفت: بنابر اعلام سازمان سنجش اسامی 46 نفر از پذیرفته شدگان مرحله اول کاردانی فوریت های پزشکی که بومی نیشابور بودند به این دانشکده ارسال و بر اساس اطلاعیه اعلام شده مراحل مختلف مصاحبه عمومی، تست روان شناسی، معاینات پزشکی  و آمادگی جسمانی متقاضیان در دو روز یکشنبه 20/7/99 و دوشنبه 21/7/99 در دانشکده بهداشت برگزار گردید.

وی با بیان اینکه در سال جاری به دلیل شیوع بیماری کرونا  و پیشگیری از رفت و آمدهای غیر ضرور مقرر شده بود کلیه مراحل مصاحبه افراد در شهر محل سکونت شان انجام شود افزود: کلیه افراد بومی شهر نیشابور و شهر فیروزه در دانشکده علوم پزشکی نیشابور مراحل مختلف مصاحبه را گذراندند.

مدیر امور آموزشی در ادامه افزود: نتایج قطعی قبولی این افراد متعاقبا در سایت سازمان سنجش قابل پیگیری خواهد بود. لازم به ذکر است تعداد نفرات نهایی پذیرفته شده در رشته کاردانی فوریت های پزشکی نیشابور 22 نفر خواهد بود.

دکتر قدسی در پایان با ذکر اینکه کلیه مراحل مصاحبه با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی انجام گردید خاطرنشان کرد: رشته فوریت‌های پزشکی از سال 92 در این دانشکده راه‌اندازی شده و هم اکنون تعداد 76 نفر در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته این رشته مشغول به تحصیل هستند.