چندی پیش با خبر شدیم که یکی از دانشجویان دانشکده، در آزمون المپیاد دانشجویی سال 1399 که یکی از بزرگترین رقابت های کشوری می باشد برگزیده شده است. به همین بهانه بر آن شدیم تا با ایشان مصاحبه و علل موفقیت شان را جویا شویم. متن مصاحبه به شرح ذیل می باشد:

• لطفا خودتان را معرفی کنید:

سارا صادقی هستم دانشجوی استعداد درخشان رشته بهداشت عمومی دانشکده علوم پزشکی نیشابور که در آزمون مرحله اول المپیاد دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور  پذیرفته شدم و به مرحله ی کشوری راه پیدا کردم.

• لطفا در مورد المپیاد علمی دانشجویی توضیحاتی بفرمایید:

المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی هر ساله در سطح کشور در شش حیطه برگزار می شود. دانشجویان می توانند بر اساس علاقه، مهارت و توانمندی شان یک حیطه را انتخاب و شرکت نمایند. موضوعات مرحله گروهی بر اساس مشکل روز از سوی وزارتخانه اعلام می شود که با توجه به شرایط فعلی موضوع  المپیاد امسال در رابطه با بحران همه گیری کرونا است.

• دلایل موفقیت شما چه بود؟ چه کسانی در موفقیت شما سهیم بودند؟

تلاش و پشتکار  و داشتن راهنما و معلم دلسوز علت موفقیت من بود. استادم خانم دکتر تاتاری نقش بسیار مهم و موثری در  معرفی حیطه آموزش پزشکی و ارائه مشاوره داشتند که باعث شد این حیطه را انتخاب و در آن شرکت کنم . ایشان بیش از 50 ساعت کارگاه آموزشی برای ما برگزار کردند و مفاهیم سخت، منابع و مقالات متعدد انگلیسی را به صورت قابل درک بیان نمودند. برنامه ریزی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی بسیار خوب بود و کارگاه ها مرتب برگزار شدند. خانم رافت مسئول واحد المپیاد  نیز تمامی اخبار و شیوه نامه های المپیاد را در اسرع وقت اطلاع رسانی و پیگیر مسائل مربوط به المپیاد بودند. نقش خانواده که مشوق اصلی من در این راه بودند و به خصوص همسرم در این موفقیت بسیار پررنگ بود.

• چه اقداماتی در حیطه ی آموزش پزشکی در دانشکده شما انجام گرفت؟

پس از برگزاری کارگاه های دور اول که مقدماتی بودند از دانشجویان شرکت کننده آزمون به عمل آمد و از بین دانشجویان 3 نفر برتر انتخاب شدند و کارگاه ها با سه نفر ادامه یافت.

• تجربه ی خود را از شرکت در این آزمون بیان کنید:

من سال قبل هم در المپیاد حیطه ی مدیریت نظام سلامت شرکت کرده بودم و در مرحله ی منطقه ای نیز آزمون دادم. علاقه و تجربه ای که پارسال کسب کرده بودم باعث شد امسال انتخاب مناسب تری داشته باشم و وارد حیطه ی مورد علاقه ام بشوم. مرحله ی گروهی نیز تجربه ی جدیدی است که باید با دانشجویان رشته های مختلف دانشگاه های منطقه 9 همکاری داشته باشیم  و اطلاعات و تجربیاتمان را با هم به اشتراک بگذاریم  و  از یکدیگر بیاموزیم و آبان ماه با دانشجویان منتخب دانشگاه های کشور رقابت کنیم.

• برای آمادگی شرکت در مرحله ی گروهی چه اقداماتی انجام خواهید داد؟

برای مرحله ی گروهی باید یک طرح جدید همراه با پروپوزال ارائه دهیم که این نیازمند مهارت های بالای تحقیقاتی مثل سرچ قوی، ترجمه متون انگلیسی و نوشتن درست پروپوزال و خلاقیت و نوآوری است.

• چه پیامی برای دیگر دانشجویان دارید؟

این که در کنار دروس دانشگاهی به افزایش مهارت و توانمندی در حیطه ی مورد علاقه شان بپردازند. من علاوه بر اینکه استعداد درخشان (شاگرد اول) رشته خودم بودم به کارهای تحقیقاتی و فعالیت های مرکز مطالعات دانشکده نیز علاقه داشتم و همیشه در کارگاه های المپیاد، پروپوزال نویسی و روش تحقیق شرکت می کردم و در اوقات فراغت مقالات متعدد می خواندم.

• سخن آخر...

در پایان از حمایت های بی دریغ معاونت محترم آموزشی و زحمات خانم دکتر تاتاری و مرکز مطالعات دانشکده تشکر می کنم که دلسوزانه در این راه به من کمک کردند و سپاس ویژه از خانواده و همسرم که محیط و شرایط مناسبی را برایم فراهم آوردند و در این مسیر مشوق و همراه من بودند.

روابط عمومی معاونت آموزشی