کارگروه مشورتی امور فرهنگی و دانشجویی ستاد، مناطق، دانشگاه ها و دانشکده ها، با هدف تمرکز در تصمیم گیری ها، برنامه ریزی بر اساس مسائل و نیازهای بومی و منطقه ای، انسجام و هماهنگی بیشتر برای دستیابی به اهداف، استانداردها و فرآیندها در میان دانشگاهیان تشکیل شده است.

به گزارش وب دا، به نقل از مفدا کارگروه مشورتی امور فرهنگی و دانشجویی ستاد، مناطق، دانشگاه ها و دانشکده ها، با هدف تمرکز در تصمیم گیری ها، برنامه ریزی بر اساس مسائل و نیازهای بومی و منطقه ای، انسجام  و هماهنگی بیشتر برای دستیابی به اهداف، استانداردها و فرآیندها در میان دانشگاهیان تشکیل شده است.

دانشجویان و کارکنان محترم می توانند پس از پر کردن فرم پیشنهادات از طریق راه های ارتباطی ذیل به کارگروه مشورتی دانشکده ارسال نمایند.

جهت دریافت فایل اینجا کلیک کنید.

به ۱۰ پیشنهاد برتر جایزه تعلق می‌گیرد.

آیدی تلگرام
@Melika_aliabadi