معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور در پیامی نهم دی ماه، روز بصیرت و تجدید میثاق امت با ولایت را گرامی داشت.

به گزارش وب دا متن پیام مهندس منصور نعیم آبادی بدین شرح است: حماسه باشکوه ۹ دی، یاد آور حضور تاریخی ملت  بصیر و مردم ولایت مدار ایران در دفاع از ولایت و انقلاب اسلامی است. مردم غیور ایران اسلامی در حرکتی عظیم و خودجوش با  شرکت در راهپیمایی دشمن شکن ۹ دی  بار دیگر حماسه ای انکارناشدنی آفریدند و با حمایت از ولایت و با تجدید میثاق با آرمان های والای انقلاب اسلامی ، مشت محکمی بر دهان یاوه گویان و دشمنان این نظام و انقلاب کوبیده و با حضور همیشه در صحنه خود توطئه دشمنان و خائنان به این ملت را نقش بر آب کرده و خط بطلانی بر اندیشه های بدخواهان جمهوری اسلامی کشیدند.

اینجانب فرارسیدن سالروز نهم دی ماه روز بصیرت، غیرت و مردانگی ملت شریف و غیور ایران عزیز و همیشه سربلند را گرامی داشته و از خداوند متعال سربلندی این نظام الهی را خواستارم.