معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور دانشجویان دانشگاه نیشابور را به شرکت در جشنواره سیمرغ دعوت کرد.

جشنواره سیمرغ با شعار هرخانه، یک پایگاه سلامت در چهار بخش «بخش آزاد» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت، «بخش ملی با موضوع فرهنگ سلامت» ویژه عموم مردم، «بخش بین‌الملل با موضوع فرهنگ سلامت» ویژه شرکت‌کنندگان سراسر جهان و «بخش جایزه ویژه؛ حمایت از مدافعان سلامت» برگزار می‌شود.

به گزارش وب دا به نقل از مفدا، مهندس منصور نعیم آبادی معاون فرهنگی و  دانشجویی، احمد شهبازی نیا مدیر تعالی فرهنگی و فعالیت های فوق برنامه و دبیر جشنواره سیمرغ روز شنبه 6 آذر ماه ۱۳۹۹ با دکتر ساداتیان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیشابور، دیدار کردند.

این دیدار با هدف ارائه توضیحات جامع و کامل در خصوص اهمیت جشنواره، معرفی رشته‌های مختلف جشنواره، و دعوت از دانشجویان دانشگاه نیشابور به شرکت در این جشنواره برگزار شد.

در این جلسه مهندس نعیم آبادی با اشاره به جشنواره های مختلف وزارت بهداشت گفت: جشنواره قرآن و عترت، جشنواره سیمرغ، جشنواره ازدواج دانشجویی و جشنواره تیتر هر ساله در دانشکده علوم پزشکی برگزار می شود.

وی ادامه داد: بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت با حضور پررنگ دانشگاهیان دانشکده علوم پزشکی نیشابور به پایان رسید و با کسب 14 مقام کشوری موفق به کسب رتبه اول بر اساس میزان رشد رتبه ها شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی به جشنواره سیمرغ اشاره کرد و گفت: جشنواره سیمرغ هر ساله در سطح ملی و بین المللی برگزار می شود و فرصتی است برای خلق اثر و بالفعل کردن توانمندی های دانشجویان و تلاش ما بر این بوده که این جشنواره ها را به بیرون از دانشکده هم گسترش دهیم و عموم مردم بتوانند از این فرصت استفاده کنند.

در ادامه این دیدار معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیشابور از گسترش همکاری های فرهنگی بین دو دانشگاه ابراز خرسندی کرد و بیان کرد: دانشجویان دانشگاه نیشابور در مباحث فرهنگی و هنری پتانسیل بالایی دارند و در جشنواره های مختلف از جمله جشنواره رویش، حرکت و چکاد موفقیت های زیادی کسب کرده اند و دانشگاه نیشابور توانسته است در دو سال متوالی رتبه های برتر جشنواره رویش را از آن خود کند.

در پایان دبیر جشنواره سیمرغ بر بخشهای متنوع جشنواره سیمرغ اشاره کرد و گفت: این جشنواره با شعار "هرخانه، یک پایگاه سلامت" در چهار بخش «بخش آزاد» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت، «بخش ملی با موضوع فرهنگ سلامت» ویژه عموم مردم، «بخش بین‌الملل با موضوع فرهنگ سلامت» ویژه شرکت‌کنندگان سراسر جهان و «بخش جایزه ویژه؛ حمایت از مدافعان سلامت» برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند در ۵ بخش تئاتر، فیلم، موسیقی، ادبی و هنرهای تجسمی جشنواره «سیمرغ» شرکت کنند و محدودیتی برای شرکت متقاضیان در رشته‌های مختلف وجود ندارد.

لازم به ذکر است بر اساس اعلام دبیرخانه دائمی جشنواره، مهلت ثبت نام و ارسال آثار به این جشنواره تا تاریخ 15 بهمن ماه تمدید شده است.