تاکنون ۷ رتبه برتر از بیست وپنجمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سهم دانشکده علوم پزشکی نیشابور شد.

به گزارش وب دا، تاکنون ۷ رتبه برتر از  بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی "یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی" سهم دانشکده علوم پزشکی نیشابور شده است.

با اعلام مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت تا کنون ۷ نفر از دانشکده علوم پزشکی نیشابور موفق به کسب رتبه برتر کشوری در بخش ادبی، هنری و معارفی شدند.

رتبه های کسب شده در گروه دانشجویان به شرح ذیل می باشد:

در بخش ادبی، دانشجو"محمد حسین محمدی نژاد" در رشته نمایشنامه نویسی

در بخش هنری، دانشجو "حمید رضا قهرمانی" در رشته طراحی پوستر و دانشجو "فاطمه چزگی" در رشته نقاشی

و در بخش معارفی، دانشجو "علیرضا فرهادی" در رشته آشنایی با سیره معصومین موفق به کسب رتبه کشوری شدند.

مقام آوران کشوری در گروه کارکنان به شرح ذیل می باشد:

در بخش معارفی "فاطمه دررودی" در رشته آشنایی با صحیفه سجادیه و "فاطمه سلطان صارمی نژاد" در رشته پرسمان معارفی

و در گروه اساتید دانشکده علوم پزشکی نیشابور "مهدی الهیان" در بخش معارف رشته آشنایی با احادیث اهل بیت (ع) موفق به کسب رتبه کشوری شدند.

لازم به ذکر است در بخش معارف به دلیل کسب امتیازات مشابه در بین شرکت کنندگان بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد که ۶ نفر از دانشکده علوم پزشکی نیشابور  از رشته های مختلف این بخش همچنان در حال رقابت جهت کسب رتبه برتر می باشند.