رئیس اداره تربیت بدنی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از اختصاص برنامه «وقت ورزش در محیط کار» برای کارکنان دانشکده خبر داد.

به گزارش وب دا، رئیس اداره تربیت بدنی دانشکده علوم پزشکی نیشابور، از اختصاص برنامه «وقت ورزش در محیط کار» برای کارکنان دانشکده خبر داد.

مجید فرح نیا با اعلام این خبر افزود: با حمایت معاونت‌های توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی و فرهنگی و دانشجویی و با موافقت ستاد کرونای دانشکده علوم پزشکی نیشابور، برنامه وقت ورزش در محیط کار، با هدف کاهش استرس های کاری محیط کار، افزایش نشاط و همدلی و کارایی کارکنان به تصویب رسید.

وی ادامه داد: این برنامه ورزشی شامل پخش موزیک مناسب ورزشی و اجرای حرکات نرمش پشت میزی با رعایت تهویه مناسب و یا نرمش در فضای باز، همه روزه از ساعت ۱۰:۱۵ الی۱۰:۳۰ در تمام مراکز و معاونت‌ها قابل اجرا می باشد و رابطین ورزشی مراکز و معاونت‌ها می‌توانند با توجه به شرایط خاص معاونت خود و علاقه‌مندی کارکنان، نوع برنامه ورزشی متناسب را در نظر بگیرند.

رئیس اداره تربیت بدنی ضمن تشکر از مسئولان دانشکده علوم پزشکی نیشابور در حمایت از ورزش کارکنان افزود: کارکنان دانشکده علوم پزشکی در دوران سخت کرونایی به عنوان مدافعین سلامت مردم فشار کاری بالایی را تحمل می کنند. امید است افزایش این گونه برنامه ها در ایجاد  افزایش روحیه نشاط، کاهش استرس‌های کاری و افزایش کارایی کارکنان مراکز و معاونت‌ها نقش موثری داشته باشد.

نرم افزار ورزشی نارسیس ویژه نرمش‌های ورزشی از طریق اتوماسیون برای تمام کارکنان جهت استفاده در وقت ورزش ارسال شده است.