مدیر تعالی فرهنگی و فعالیت‌های فوق برنامه دانشکده گفت: آزمون بخش آوایی و معارفی بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت روزهای سیزدهم و بیست و دوم مهر ماه به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

احمد شهبازی نیا با اعلام این خبر به وب دا گفت: ۲۷۰ نفر از کارکنان دانشکده علوم پزشکی نیشابور در بخش آوایی بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت شرکت کرده‌اند.

وی ادامه داد: آزمون بخش آوایی شامل رشته های تحقیق، ترتیل، اذان، سخنوری، ترجمه خوانی، حفظ کل، حفظ یک جزء، حفظ سه جزء، حفظ پنج جزء، حفظ سوره حجرات و دعاخوانی از ساعت ۸ الی ۱۴:۳۰، روز یکشنبه سیزدهم مهر  به صورت حضوری در سالن جلسات معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار می‌شود. آزمون بخش ترجمه سوره حجرات روز شنبه دوازدهم مهرماه، ساعت ۸ صبح به صورت کتبی در محل معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار خواهد شد.

مدیر تعالی فرهنگی و فعالیت‌های فوق برنامه دانشکده همچنین گفت: آزمون‌های کتبی (بخش معارف) بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشکده علوم پزشکی نیشابور، در ۱۰ رشته مختلف روز بیست و دوم مهرماه، به صورت حضوری برگزار می‌شود.

شهبازی نیا  اظهار داشت: آشنایی با احادیث اهل بیت (ع)، آشنایی با مفاهیم نهج‌البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با سیره معصومین (ع)، حفظ موضوعی قرآن کریم، احکام، پرسمان معارفی، سبک زندگی قرآنی و نماز رشته‌های بخش کتبی جنشواره قرآنی هدهد را شامل می‌شوند.

احمد شهبازی نیا در رابطه با زمان برگزاری رشته‌های مختلف آزمون کتبی بخش معارفی نیز گفت: آزمون رشته احکام (ساعت ۹ _ ۹:۴۵)، نماز، سبک زندگی قرآنی، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه (ساعت ۱۰:۱۵ - ۱۱)، آشنایی با سیره معصومین، آشنایی با تفسیر قرآن کریم (ساعت ۱۲:۱۵ - ۱۳) و آشنایی با احادیث اهل بیت، پرسمان معارفی، حفظ موضوعی قرآن کریم (ساعت ۱۳:۳۰- ۱۴:۱۵) بیست و دوم مهرماه برگزار خواهد شد.

مکان برگزاری آزمون بخش معارفی متعاقبا اعلام خواهد شد.