زمان برگزاری آزمون مرحله دانشگاهی بخش معارف قرآنی بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور روز سه شنبه ۲۲ مهرماه ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد.

به گزارش وب دا، ثبت نام در بخش معارفی تا پایان شهریورماه سال جاری و از طریق سامانه جشنواره (quran.behdasht.gov.ir) ادامه خواهد داشت.

زمان برگزاری آزمون مرحله دانشگاهی بخش معارف قرآنی بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، روز سه شنبه ۲۲ مهرماه ۱۳۹۹ و به شرح ذیل می‌باشد:

*نحوه برگزاری آزمون (حضوری یا مجازی) بر عهده دانشگاه ها خواهد بود. لذا دانشگاه‌ها می‌توانند آزمون‌ها را در صورت فراهم بودن شرایط و بستر مربوطه در فضای مجازی برگزار نمایند.

* با توجه به شیوع ویروس کرونا و احنمال برگزاری کلاس های درسی دانشگاه به صورت مجازی، دانشجویانی که محل تحصیل ایشان با محل سکونتشان متفاوت است، می توانند با هماهنگی قبلی (دانشگاه مبدا و مقصد) در دانشگاه محل سکونت خود آزمون دهند. لذا پس از برگزاری آزمون ضروری است پاسخنامه شرکت کنندگان به دانشگاه مبدا بازگردانده شود.

* نحوه ارسال فایل سوالات آزمون نیز در وقت مقتضی اطلاع رسانی خواهد شد.

*مطابق آیین نامه ابلاغی در هر رشته حدنصاب لازم جهت راهیابی به مرحله کشوری کسب حداقل 80 درصد نمره خواهد بود.

*  سهمیه هر دانشگاه در هر رشته جهت معرفی به مرحله کشوری در گروه کارکنان و دانشجویان به ازا هر 40 نفر ثبت نام کننده در آزمون یک نفر و در بخش اساتید نیز به ازا هر 5 نفر ثبت نام کننده در آزمون یک نفر مشروط به کسب حدنصاب مربوطه خواهد بود.

.