مدیر آموزش مجازی و آزمون های الکترونیک دانشکده در گفتگو با وب دا بیان کرد: شیوه نامه آزمون سامانه نوید ویژه دانشجویان دانشکده علوم پزشکی نیشابور به شرح ذیل می باشد و دانشجویان هنگام امتحان به صورت مجازی باید به نکات اشاره شده توجه داشته باشند.

طبق این شیوه نامه و با توجه به اهمیت آزمون های پایان ترم، دانشجویان محترم موارد زیر را در هنگام آزمون مجازی از طریق سامانه نوید رعایت نمایند:

1-  از آدرس /https://numsnavid.vums.ac.ir  وارد سامانه نوید شده، قسمت مشاهده درس مورد نظر را کلیک کنند و از منوی خود آزمون ها وارد آزمون شوند.

2-  به زمان پاسخگویی توجه داشته باشند و آن را به نحو احسن مدیریت کنند. چون با اتمام وقت پاسخگویی، صفحه آزمون بسته خواهد شد.

3-  هر سوال در یک صفحه نشان داده می شود و دانشجو تنها یک بار قادر به انتخاب گزینه صحیح است.

4- در هنگام استفاده از کامپیوتر از فیلتر شکن استفاده نکنند.

5- سعی کنند از مرورگر گوگل کروم استفاده شود.

6- از بازکردن پنجره جدید در مرورگر در حین آزمون خودداری شود.

7-  از اجرا کردن نرم افزارهایی همچون پاور پوینت و پی دی اف و غیره در قبل و حین آزمون خودداری شود.

8- توصیه می شود از کامپیوتر یا لپ تاپ برای آزمون استفاده شود.

9- قبل از شروع امتحانات رمز خود را تغییر داده (استفاده از رمز پیچیده) و اطمینان حاصل نمایند کسی به جز خودشان از کاربری آنها  استفاده نمی کند.

10-  لازم است دانشجویان محترم ده دقیقه قبل از شروع امتحان وارد سامانه نوید و وارد قسمت آزمون شوند و قبل از شروع آزمون صفحه ی خود را refresh کرده و بعد، آزمون را شروع نمایند.

دکتر حسن ابراهیم پور

مدیریت آموزش مجازی و آزمونهای الکترونیک دانشکده