بهره برداری از سامانه سیب در دانشکده علوم پزشکی نیشابور

چند رسانه

هزخانه یک پایگاه سلامت

بهره برداری از سامانه سیب در دانشکده علوم پزشکی نیشابور

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور از راه اندازی سامانه سیب ( سیستم یکپارچه بهداشت ) در دانشکده خبرداد .

دکتر محسن عظیمی نژاد در گفتگو با خبر نگار وب­دا، افزود: این سامانه در راستای سیاست­های کلان معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و توسعه طرح تحول نظام سلامت در سطح اولیه مراقبت­های بهداشتی و ایجاد پرونده الکترونیک سلامت نصب و بهره برداری از آن انجام گردید .

وی بیان داشت: سامانه سیب دارای قابلیت­های فراوان از جمله مدیریت جمع آوری، ذخیره، پردازش، بازیابی و توزیع اطلاعات واحدهای ارائه دهنده خدمت شامل اطلاعات مکانی،امکانات و تجهیزات، تعمیرات و استانداردهای مربوطه در دوره های زمانی مختلف ،مدیریت اطلاعات ارائه دهندگان خدمت شامل نقشها و سطوح دسترسی، مدیریت اطلاعات دریافت کنندگان بر اساس بانک­های اطلاعاتی موجود در سطح ملی و محلی است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: در این سامانه خدمات سلامت بر اساس سن، جنسیت، علائم خطر، بیماریها، محل ‌سکونت، خانوار، پیگیری ها از طریق ابزارهای در دسترس ارائه دهندگان خدمت،ارائه گزارشهای دوره ای روزانه، ماهانه، فصلی و سالانه تعریف شده است.

وی اظهار داشت: بر اساس رخدادهای ثبت شده در سیستم و دسته بندی اطلاعات بر اساس رخدادهای مورد درخواست مانند زیج حیاتی، بیماریهای غیرواگیر بر اساس سن و جنس ،ارائه خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی مانند ویزیت، آزمایشگاه، رادیولوژی، داروخانه بر حسب نیاز واحدهای مربوطه،مدیریت مالی واحدهای ارائه دهنده خدمت ، میزان اعتبار و هزینه ابلاغی منطبق بر عملکرد، مدیریت زمان و تواتر خدمت در مراکز ارائه دهنده خدمات بر اساس ویژگی های دریافت کنندگان خدمت ، می باشد.

دکتر عظیمی نژاد ضمن تشکر از همکاران فناوری اطلاعات و گسترش شبکه معاونت بهداشتی افزود: با انجام این کار دانشکده علوم پزشکی در راستای تولید پرونده الکترونیک سلامت گام برداشته و با استفاده از این سامانه دسترسی آسان ، سریع و یکپارچه به کلیه اطلاعات تولید شده در خانه های بهداشتی و مراکز بهداشتی درمانی میسر میشود .

دسترسی به سامانه http://sib.nums.ac.ir