اطلاعیه ثبت نام اینترنتی و ارسال مدارک دانشجویان کاردانی و کارشناسی

هزخانه یک پایگاه سلامت

اطلاعیه ثبت نام اینترنتی و ارسال مدارک دانشجویان کاردانی و کارشناسی

دانشجوی عزیز
موفقیت شما را در ورود به دانشکده علوم پزشکی نیشابور تبریك گفته و حضورتان را در جمع دانشجویان پرتلاش این دانشکده گرامی می‌داریم. لطفاً ضمن مطالعه دقیق مطالب این صفحه و لینك‌های مربوطه، مراحل ثبت نام خود را به انجام برسانید:
کلیه پذیرفته شدگان مقطع کاردانی و کارشناسی ورودی مهر 1399 لازم است طب  برنامه زمان‌بندی زیر جهت تکمیل مراحل ثبت نام و تحویل مدارک، به وب‌سایت دانشکده مراجعه نمایند:

ثبت نام اینترنتی روز سه شنبه 13/8/99 ساعت 8 صبح الی جمعه 99/8/16 ساعت 23
ارسال مدارک از طریق پست پیشتاز 99/8/13 الی 99/8/22
چنانچه فردی با ارائه‌ی اطلاعات نادرست پذیرفته شود و متعاقبا خلاف آن مشخص گردد، قبولی وی در هر مرحله از تحصیل و یا پس از فراغت از تحصیل لغو می‌گردد و حسب مورد مکلف به پرداخت خسارت‌های ناشی از آن خواهد بود.
ثبت نام آنلاین(اینترنتی) و غیر حضوری:
ثبت نام آنلاین و غیر حضوری کلیه پذیرفته شدگان جدید الورود از تاریخ سه شنبه 13/8/99 لغایت جمعه 99/8/16 از طریق مراجعه به آدرس ذیل صورت می پذیرد:
جهت ورود به پورتال ثبت نام آنلاین: نوع کاربری دانشجویان جدید الورود انتخاب گردد و یوزر و پسورد کد ملی و کد ملی درج گردد و سپس اطلاعات درخواستی به طور صحیح درج گردد.
(ضمناً: از اطلاعات ثبت شده پرینت تهیه و با مدارک آموزشی در خواستی از طریق پست پیشتاز ارسال شود.)
قبل از شروع ثبت نام اینترنتی مدارک ذیل را اسکن نمایید:
حجم: 70 کیلو بایت
انداره: 300*400 پیکسل
• صفحات اول و دوم شناسنامه
• كارت ملی (پشت و رو)
• یک قطعه عکس 4*3
• کارت پایان خدمت و یا معافیت از آن

توضیحات:
ثبت نام شما پس از تایید دریافت مدارک ارسال شده به دانشکده قطعی خواهد شد. لذا، عدم ارسال مدارک و عدم تایید دریافت آن، حتی اگر ثبت نام اینترنتی انجام داده باشید، به منزله انصراف است.

---------------------------------------------------------
مدارک آموزشی لازم جهت ارسال پستی:
 پرینت اطلاعات ثبت نام اینترنتی (آنلاین)
 فتوکپی شناسنامه عکس دار (2 سری تمام صفحات با توضیحات)
 فتوکپی کارت ملی پشت و رو (2 سری)
- مدرکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه باشد، مربوط به پذیرفته شدگان آقا شامل کارت پایان خدمت، کارت معافیت از خدمت، برگه معافیت تحصیلی(دانشجویان پسر حتماً با دریافت فرم درخواست معافیت تحصیلی با مراجعه به پلیس 10+ محل سکونت خود جهت دریافت و ارسال برگه معافیت تحصیلی خود اقدام نمایند.) برای دریافت فرم درخواست معافیت تحصیلی اینجا کلیک کنید
 اصل مدرک و فتوکپی پایان دوره پیش دانشگاهی یا گواهی موقت آن و ریز نمرات
 اصل مدرک و فتوکپی پایان دوره متوسطه یا گواهی موقت آن و ریز نمرات
 عکس 4*3 پشت نویسی شده 6قطعه
- کد پیگیری تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی(پذیرفته شدگان می بایست با مراجعه به سامانه تاییدیه مدرک تحصیلی پس از پرداخت هزینه فرم مربوط را تکمیل و کد پیگیری دریافت و به همرا مدارک ارسال نمایند. دانشجویان توجه داشته باشند دانشگاه مقصد، دانشکده علوم پزشکی نیشابور انتخاب گردد.)
آدرس سامانه: https://emt.medu.ir
 دانشجویان متاهل کپی دو صحفه اول از سند ازدواج
 فرم تکمیل شده تعهد منطقه 1 و دانشجویان شاهد و ایثارگر(کلیک کنید)
 فرم تکمیل شده تعهد منطقه 2 و 3(کلیک کنید)
 فرم تکمیل شده تعهد فارغ التحصیلان قبلی و انصرافی(کلیک کنید)
 فرم تکمیل شده تعهد آموزش رایگان(کلیک کنید)
 کارمندان: موافقت نامه بدون قید و شرط از محل کار یا حکم مرخصی سالانه و یا حکم ماموریت آموزشی(برای پذیرفته شدگانی که در کلیه سازمان های دولتی و نظامی شاغل هستند)
 بهیاران : گواهی انجام کار 3 ساله از محل خدمت ممهور به مهر دفتر پرستاری محل خدمت.
(دانشجویان محترم حتما رشته قبولی خود را روی پاکت مدارک ذکر کنند)

-------------------------------------------------------------------

شماره تماس جهت پاسخگویی (کد نیشابور 051)

شروع کلاسها: شنبه 24 آبان ماه به صورت غیرحضوری از طریق سامانه نوید به آدرس سامانه نوید دانشکده علوم پزشکی نیشابور می باشد

راهنمای استفاده از سامانه نوید متعاقباً از طریق سایت دانشکده اطلاع رسانی می گردد.
ضمناً، انتخاب واحد در نخستین نیمسال تحصیلی، توسط دانشکده و پس از تایید مدارک پستی انجام می شود.
آدرس دانشکده جهت ارسال مدارک آموزشی: نیشابور، شهرک باغچه بان، انتهای بلوار مقاومت، پردیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور، طبقه دوم، اداره خدمات آموزشی
کدپستی:9319774441

مدیریت امور آموزشی دانشکده علوم پزشکی نیشابور