تشدید نظارت بر مراکز درمانی در پی قرمز شدن مجدد وضعیت کرونا

چند رسانه

هزخانه یک پایگاه سلامت

تشدید نظارت بر مراکز درمانی در پی قرمز شدن مجدد وضعیت کرونا

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات کادر زحمتکش حوزه سلامت از تشدید نظارت بر مراکز درمانی در پی قرمز شدن مجدد وضعیت کرونا ویروس در نیشابور خبر داد.

دکتر مشار موحد در گفتگو با وبدا گفت: در راستای اجرای برنامه بازدید های ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت، کارشناسان نظارت بر درمان با همراهی کارشناسان معاونت بهداشت، بازدید از مراکز درمانی شامل مطب پزشکان، موسسات سونوگرافی و رادیولوژی، درمانگاههای عمومی و شبانه روزی، درمانگاههای دندانپزشکی و  دفاتر کار به طور مستمر انجام میشود.

وی ضمن بیان اینکه مهمترین هدف وزارت بهداشت در شرایط کنونی، حفظ سلامت مردم و جامعه است افزود: در این بازدیدها توصیه های لازم در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی در مقابله با کرونا، خودمراقبتی پزشکان و کادر درمان ارائه دهنده خدمت از جمله رعایت فاصله استاندارد پزشک با بیمار و مراجعین در هنگام ویزیت، مدیریت نوبت دهی و عدم ازدحام، بررسی وجود وسایل حفاظت فردی کادر درمان (ماسک، دستکش و محلول هند راب) مورد توجه ویژه قرار می گیرد.

این مقام مسئول در پایان ضمن تشکر از شهروندانی که از ماسک استفاده می کنند، گفت: با توجه به افزایش شیوع ویروس کرونا در نیشابور لازم است بسیج همگانی جهت اطلاع رسانی و افزایش آگاهی مردم نسبت به استفاده از ماسک و مقابله با ویروس کرونا فراهم شود و مردم ترجیحا فقط برای امور ضروری از منزل خارج شوند.