مرگ هایی که زندگی می بخشند

چند رسانه

هزخانه یک پایگاه سلامت

مرگ هایی که زندگی می بخشند

سی و یکم اردیبهشت ماه "روز ملی اهداء عضو" یادآور لحظه ی زیباییست که چندین انسان با اعضای پیکر یک انسان دیگر، با گرفتن جانی دوباره زندگی خود را از سرمی گیرند. معاون درمان دانشکده علوم پزشکی در گفتگو با وبدا گفت:درحالی که روزانه 7 تا 10 بیمار ایرانی در لیست انتظار پیوند، چشم امید و انتظار به اهدای عضو دارند و جان خود را به علت نرسیدن عضو جهت پیوند از دســت می دهند، راهی جز سخت کوشی، مسئولیت پذیری و تلاش بیشتر برای فعالیت در یکی از مشکلترین وظایف بشری یعنی نجات جان انسانها که یکی از پیچیده ترین این تلاشها پیوند اعضا میباشد، باقی نمی ماند. دکتر مشار موحد گفت: از ابتدای ســال گذشته تاکنون 10خانواده نیــک اندیش نیشــابوری با اهدای اعضای بدن عزیزان خــود به نیازمندان اهدای عضو زندگی دوباره بخشیدند. متقاضیان اهدای عضو می توانند با مراجعه به سامانه ehda.sbmu.ac.ir جهت دریافت کارت عضویت ثبت نام نمایند.

دکتر قاسم مشار موحد

معاون درمان