برگزاری اولین نشست خبری اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور

چند رسانه

هزخانه یک پایگاه سلامت

برگزاری اولین نشست خبری اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور

اولین نشست خبری مرکز حوادث و فوریت های پزشکی نیشابور با حضور جمعی از اصحاب رسانه و مسئولین روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی نیشابور در محل سالن همایش معاونت بهداشت برگزار شد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابورگفت: اورژانس ۱۱۵ نیشابور از سال ٧۶ با یک دستگاه آمبولانس و ۶ نفر شروع به فعالیت کرده است و اکنون بعد از گذشت ٢٣ سال این   دارای ٣٢ دستگاه آمبولانس، یک پایگاه اورژانس هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، یک دستگاه خودرو فرماندهی و ٣ دستگاه موتور لانس است.

مصطفی افشار نیک گفت: اورژانس نیشابور دارای ٢٢ پایگاه زمینی با فعالیت شبانه روزی، ١۴ پایگاه به عنوان اورژانس جاده ای و ٨ پایگاه که به عنوان اورژانس شهری فعالیت دارند.

او ادامه داد: ماموریت های اورژانس 115 در چهار ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است

وی تصریح کرد: در سال جاری ٩ هزار و ۵۲ ماموریت انجام شده است،که تعداد 6هزار 34 ماموریت در محدوده شهری و 3 هزار 19 ماموریت در محدوده ای جاده ای بوده است که از این تعداد 2 هزار 243 ماموریت حادثه ترافیکی و 6 هزار و 809 ماموریت غیر ترافیکی بوده است.

افشارنیک ادامه داد: اورژانس هوایی نیشابور در 16 شهریور 1397 افتتاح که تا پایان سال 97 با انجام 15 سورتی پروازی به 22 بیمار و مصدوم خدمات درمانی ارائه نموده است، همچنین در سال 1398 با انجام 53 سورتی پرواز به 75 نفر بیمار و مصدوم امداد رسانی کرده است و از ابتدای سال جاری تاکنون نیز با انجام 19 سورتی به 23 بیمار و مصدوم خدمت رسانی شده است.

رئیس اورژانس نیشابور مهمترین چالش اورژانس را کمبود آمبولانس بیان نمود و افزود: از 32 دستگاه آمبولانس موجود 9 دستگاه نیازمند بازسازی و تعمیر اساسی می باشد.

او با اشاره به افزایش تعداد تماس ها برقرار شده با اورژانس گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۵٢ هزار و ٧٣٠ مورد تماس با شماره 115 برقرار شده است که از این تعداد ٣ هزار و ٩٧٩ مورد مزاحمت و ٨ هزار و ۵٠۵ مورد مشاوره پزشکی بوده است که مشاوره های تلفنی اورژانس افزایش چهار برابری داشته است.

افشار نیک ضمن تقدیر و تشکر از خیرین و شرکای سلامت که نقش مهمی در تجهیز و کمک به مجموعه درمانی نیشابور داشته اند افزود: با کمک خیرین در شش ماه گذشته 11 دستگاه از آمبولانس های اورژانس مجهز به دستگاه تله مدیسین شده است و دو پایگاه جاده ای در حال ساخت می باشد و همچنین مجتمع فولاد خراسان با اهدای مبلغ 1 میلیارد ریال برای بازسازی آمبولانس ها، انجمن خیرین بانک ملی با اهدای یک دستگاه اکسیژن ساز، انجمن اولیا و مربیان دبیرستان فرزانگان با اهدای یک دستگاه ریتم میکر و بانک ملی با اهدای یک دستگاه آمبولانس کمک های شایان توجه به اورژانس داشته اند.