پلمپ چهار قلیان سرا در جاده باغرود

چند رسانه

هزخانه یک پایگاه سلامت

پلمپ چهار قلیان سرا در جاده باغرود

سرپرست معاونت بهداشت از پلمپ چهار قلیان سرا در جاده باغرود خبر داد.

دکتر محمدرضا داوریان در گفتگو با وب دا گفت: در راستای اجرای گام دوم فاصله گذاری اجتماعی در نیشابور، شامگاه پنج شنبه، نهم مرداد ماه از کلیه مراکز تجمع در جاده باغرود بازدید شد و با مراکز عرضه قلیان برخورد شدید صورت گرفت.

سرپرست معاونت بهداشت حضور دادستان و معاون سیاسی اجتماعی فرماندار را درکنار تیم  بازرسی دانشکده علوم پزشکی نقطه قوت اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی دانست و گفت: در این بازدید مشترک کلیه واحدهای باغ تالار، قهوه خانه و... در جاده باغرود مورد بازدید کارشناسی قرار گرفت و با متخلفین برابر مقررات برخورد شد.

رئیس مرکز بهداشت ضمن اعلام پلمپ چهار واحد قلیان سرا استفاده از قلیان را بسیار خطرناک دانست و گفت: از مردم خواهشمندیم به هیچ عنوان در مراکز تجمعی که با دود قلیان و دخانیات همراه است حاضر نشوند و سلامتی خود را به خطر نیندازند.