تقویم روز
امروز جمعه 25 بهمن ماه 1404 ساعت 22:08 ب ظ

برگزاری دوره آموزشی تخصصی ویژه پرسنل داروخانه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دوره آموزشی تخصصی پیشگیری و مقابله با قاچاق فراورده های سلامت محور و ثبت اطلاعات شیر خشک های متابولیک و غذای ویژه در سامانه HIX ویژه کارکنان داروخانه ها درمحل معاونت غذا و دارو  برگزار شد.

 هدف از برگزاری این کلاس آموزشی آشنایی پرسنل شاغل در داروخانه ها با ساختار برچسب اصالت،ثبت اطلاعات شیر خشک های متابولیک و غذای ویژه در سامانه HIX و تشخیص کالای قاچاق بود. در این جلسه مباحثی  پیرامون آشنایی با ساختار برچسب اصالت و سلامت کالا از جمله آشنایی با مفاهیم، UID، GTIN، Batch Number، QR Code،TTAC، کالاهایی که نیازمند برچسب اصالت اند، بررسی راه های شناخت برچسب اصالت تقلبی، فرایند بازرسی و تشخیص کالای سلامت محور قاچاق و آشنایی با نرم افزار TTAC  و Inspector  جهت شناسایی دقیق برچسب اصالت محصول و سامانه HIX مطرح گردید.

این دوره آموزشی تخصصی با تدریس دکتر مهین شورورزی مدیر ادار ه دارو و مهندس مریم کلاهدوز مسئول اداره متناظر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل از معاونت غذا و دارو دانشکده روز یکشنبه 31 شهریور در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

پیوند های مفید