همزمان با روز بهورز صورت گرفت:
تقدیر سرپرست معاونت بهداشت از بهورز نمونه دانشکده علوم پزشکی نیشابور
- جزئیات
- نوشته شده در چهارشنبه, 13 شهریور 1398 10:06
- بازدیدها: 677

به گزارش وب دا معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور و تیم همراه با حضور در خانه بهداشت اسلام آباد میان جلگه روز بهورز را به کلثوم سلمانی بهورز نمونه دانشکده علوم پزشکی نیشابور تبریک گفتند.
جواد مسیح آبادی در این بازدید منزلت کار بهورزی را بسیار پراهمیت و والا توصیف کرد و گفت: سلامتی مهم ترین نعمت خداوند است و بهورزان منادیان سلامت جامعه هستند که با برنامه ریزی و کوشش، در حفظ و ارتقای سلامت افراد نقش دارند.
رئیس مرکز بهداشت در این دیدار که روز سه شنبه دوازدهم شهریور صورت گرفت رسالت بهورز را مقدس خواند و دعای خیر مردم منطقه و اجر اخروی را با ارزش ترین پاسخ در مقابل خدمات والا و فراوان بهورزان دانست و تاکید کرد: خوشبختانه در سال های اخیر مسئولان محلی و مردم با خدمات متنوع بهداشتی و درمانی بهورز ان به عنوان سرباز خط مقدم سلامت آشناتر شده اند و سلامت به عنوان یک مولفه اجتماعی در جامعه مطرح شده است.
مسیح آبادی در پایان با تشکر از زحمات این بهورز نمونه با اهدای شاخه گل به رسم یادبود این مناسبت را گرامی داشت و برای کلیه بهورزان نیشابور و فیروزه سلامتی و توفیق روز افزون آرزو کرد.




