کشف و معدوم سازی صیفی جات سرخ شده آلوده
- جزئیات
- نوشته شده در چهارشنبه, 13 شهریور 1398 09:03
- بازدیدها: 247

مدیریت اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی نیشابور، از کشف و معدوم سازی 150 کیلوگرم صیفی جات سرخ شده با آلودگی میکروبی بر موادغذایی خبر داد.
دکتر هادی حسین زاده اظهار داشت: این صیفی جات غیرقابل مصرف، در بازدیدهای نظارتی کارشناسان مدیریت اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از واحد تولیدی و پخش مواد غذایی، کشف و معدوم شد.
دکتر حسین زاده با بیان اینکه انجام بازدید و بازرسی از مراکز تهیه، تولید، نگهداری و پخش محصولات غذایی در چارچوب قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و قانون تعزیرات مواد غذایی و بهداشتی انجام می شود، انجام بازرسی و بازدیدهای فنی را از مهم ترین و عمده ترین وظایف واحدهای نظارتی دانست.
مدیریت اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از شهروندان خواست، در صورت مشاهده هرگونه موارد غیر استاندارد، موضوع را برای بررسی به کارشناسان سامانه ۱۹۰ یا ۱۴۹۰ اطلاع دهند.




