تقویم روز
امروز شنبه 26 بهمن ماه 1404 ساعت 02:07 ق ظ

لازمه اجتماعی شدن سلامت شکستن مرزها و مشارکت همه جانبه است

مشاورعالی رئیس دانشکده در امور بهداشت گفت: اجتماعی شدن سلامت مستلزم این است که دیوارها را بشکنیم و دست در دست همدیگر دهیم.

دکتر عصمت تقی آبادی در جمعی از بانوان فعال سازمان های دولتی وغیردولتی و مردم نهاد در حوزه سلامت با اشاره به ابعاد سلامت و عوامل موثر برآن مانند شیوه زندگی شخصی، شبکه های اجتماعی، شرایط کاری و زندگی، وضعیت اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی ومحیطی خواستار حمایت همه جانبه ی سازمان های دولتی، غیردولتی ومردم نهاد شد و بیان کرد:  ارتقای سلامت نیازمندایجاد قدرت ومدیریت در سلامت فردی درسراسر کشور است و مادامی که مردم نتوانند عوامل موثر برسلامت خود را کنترل کنند، ارتقای سلامت به مفهوم کلی آن تحقق نمی یابد.

او همچنین افزود: برای دستیابی به عدالت  به عنوان نتیجه مطلوب ارتقای سلامت باید اتخاذ راهکارهای مشارکتی هدف اصلی ما باشد.

مشاورعالی رئیس دانشکده در امور بهداشت در پایان بیان کرد: سلامتی یک مسئولیت همگانی است برای دستیابی به آن باید مرز ها را بشکنیم و برای دستیابی به زندگی بهتر دست در دست یک دیگر نهیم.

پیوند های مفید