تقویم روز
امروز پنج شنبه 2 آبان ماه 1398 ساعت 06:31 ق ظ
جستجوی اشخاص : مشاهده لیست

دکتر محمد رضا امیریوسفی

صنایع غذایی


اطلاعات محل کار

بلوار جانبازان-روبروی ورزشگاه انقلاب-دانشکده
بلوار جانبازان-روبروی ورزشگاه انقلاب-دانشکده بهداشت و پیراپزشکی
نیشابور
05142632470-6
AmiryousefiMR@nums.ac.ir

بیوگرافی

نام:محمدرضا


نام خانوادگی:امیریوسفی


عضو محترم هیئت علمی گروه صنایع غذایی

رزومه

برای دانلود فایل رزومه کاری بر روی لینک زیر کلیک کنید


فایل رزومه کاری

سوابق تحصیلی

سوابق آموزشی

-      عضو هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی نیشابور، از 9 آبان ماه 1396


-      تدریس «اصول مهندسی صنایع غذایی»، دانشجویان دوره کارشناسی علوم و صنایع غذایی ورودی بهمن ماه سال 1394 و مهرماه سال 1395، دانشکده علوم پزشکی نیشابور، نیمسال اول سال تحصیلی 97-1396


-      تدریس «روش‌های بررسی و پژوهش»، دانشجویان دوره کارشناسی علوم و صنایع غذایی ورودی بهمن ماه سال 1394 و مهرماه سال 1395، دانشکده علوم پزشکی نیشابور، نیمسال اول سال تحصیلی 97-1396


-      تدریس «اصول سرد کردن، انجماد و انبارداری مواد غذایی»، دانشجویان دوره کارشناسی علوم و صنایع غذایی ورودی بهمن ماه سال 1394 و مهرماه سال 1395، دانشکده علوم پزشکی نیشابور، نیمسال دوم سال تحصیلی 97-1396


-      تدریس «صنایع قند»، دانشجویان دوره کارشناسی علوم و صنایع غذایی ورودی بهمن ماه سال 1394 و مهرماه سال 1395، دانشکده علوم پزشکی نیشابور، نیمسال دوم سال تحصیلی 97-1396


-      تدریس «فرمولاسیون مواد غذایی»، دانشجویان دوره دکتری تخصصی علوم تغذیه ورودی سال‌های 1394، 95 و 96 دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نیمسال‌های اول و دوم سال تحصیلی 96-1395 و نیمسال اول سال تحصیلی 97-1396


-      تدریس «مواد غذایی زیست فعال»، دانشجویان دوره دکتری تخصصی علوم تغذیه ورودی سال 1395، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نیمسال اول سال تحصیلی 96-1395


-     تدریس «آشنایی با روش‌های آنالیز دستگاهی و دستگاه‌های آنالیز پیشرفته»، دانشجویان دوره کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی ورودی سال‌ 1396، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نیمسال‌ دوم سال تحصیلی 97-1396


حل تمرین درس «اصول مهندسی صنایع غذایی»، دانشجویان دوره کارشناسی علوم و صنایع غذایی ورودی سال‌های‌ 1384 و 85، دانشگاه فردوسی مشهد، نیمسال دوم سال‌های تحصیلی 86-1385 و 87-1386

سوابق پژوهشی


 

مقاله‌ های مجلات علمی

     Amiryousefi, M.R., Mohebbi, M.*, Golmohammadzadeh, S., Koocheki, A. (2016). Encapsulation of caffeine in hydrogel colloidosome: optimization of fabrication, characterization and release kinetics evaluation. Flavour and Fragrance Journal, 31, 163–172. DOI: 10.1002/ffj.3297. Index: ISI (IF:1.644).

       Amiryousefi, M.R., Mohebbi, M.*, Golmohammadzadeh, S., Koocheki, A., Baghbani, F.  (2017). Fuzzy logic application to model caffeine release from hydrogel colloidosomes. Journal of Food Engineering, 212, 181-189. DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2017.05.031. Index: ISI (IF:3.099).

       Amiryousefi, M.R.*, Mohebbi, M., Khodaiyan, F. (2014). Applying an intelligent model and sensitivity analysis to inspect mass transfer kinetics, shrinkage and crust color changes of deep-fat fried ostrich meat plates. Meat Science, 96, 172-178. DOI: 10.1016/j.meatsci.2013.06.018. PMID: 23896152. Index: ISI (IF:3.126).

      Amiryousefi, M.R.*, Mohebbi, M., Khodaiyan, F. (2012). Kinetics of mass transfer in microwave precooked and deep-fat fried ostrich meat plates. Food and Bioprocess Technology, 5(3), 939-946. DOI: 10.1007/s11947-010-0373-x. Index: ISI (IF:2.576).

     Amiryousefi, M.R.*, Mohebbi, M., Khodaiyan, F., Asadi, S. (2011). An empowered adaptive neuro-fuzzy inference system using self-organizing map clustering to predict mass transfer kinetics in deep-fat frying of ostrich meat plates. Computers and Electronics in Agriculture, 76(1), 89-95. DOI: 10.1016/j.compag.2011.01.008. Index: ISI (IF:2.201).

       Mohebbi, M., Amiryousefi, M.R.*, Hasanpour, N., Ansarifar, E. (2012). Employing an intelligence model and sensitivity analysis to investigate some physicochemical properties of coated bell pepper during storage. International Journal of Food Science and Technology, 47(2), 299-305. DOI: 10.1111/j.1365-2621.2011.02839.x. Index: ISI (IF:1.640).

       Amiryousefi, M.R.*, Mohebbi, M., Khodaiyan, F., Ghazizadeh Ahsaee, M. (2014). Multi-objective optimization of deep-fat frying of ostrich meat plates using multi-objective particle swarm optimization (MOPSO). Journal of Food Processing and Preservation, 38(4), 1472-1479. DOI: 10.1111/jfpp.12106. Index: ISI (IF:0.791).

       Mohebbi, M., Hasanpour, N., Ansarifar, E., Amiryousefi, M.R.* (2014). Physicochemical properties of bell pepper and kinetics of its color change influenced by Aloe vera and gum tragacanth coatings during storage at different temperatures. Journal of Food Processing and Preservation, 38(2), 684-693. DOI: 10.1111/jfpp.12018. Index: ISI (IF:0.791).

       Amiryousefi, M.R.*, Razavi, S.M.A. (2013). Viscous flow behavior, microstructure and physicochemical characteristics of a sweet paste functional dessert (Samanu) made from germinated wheat. Journal of Food Process Engineering, 36(3), 385-396. DOI: 10.1111/jfpe.12005. Index: ISI (IF:1.370).

   Amiryousefi, M.R.*, Mohebbi, M., Tehranifar, A. (2018). Pomegranate seed clustering by machine vision. Food Science & Nutrition, 6(1), 18-26. DOI: 10.1002/fsn3.475.  Index: SCIE.

   Movahed, S., Nematy, M., Baghban Taraghdari, S., Amiryousefi, M.R.* (2017). Recent advances in possible effects of bread types and enrichment on appetite during Ramadan fasting. Journal of Fasting and Health, 5(2), 87-98. DOI: 10.22038/jfh.2017.25045.1092. Index: ISC, SID.

  Mohebbi, M., Ansarifar, E.*, Hasanpour, N., Amiryousefi, M.R. (2011). Suitability of Aloe vera and gum Tragacanth as edible coatings for extending the shelf life of button mushroom. Food and Bioprocess Technology, 5(8), 3193-3202. DOI: 10.1007/s11947-011-0709-1. Index: ISI (IF:2.576).

   Amiryousefi, M.R.*, Zarei, M., Azizi, M., Mohebbi, M. (2012). Modelling of some physical characteristics of pomegranate (Punica granatum L.) fruit during ripening using artificial neural network. Journal of Agricultural Science and Technology (JAST), 14, 857-867. Index: ISI (IF:0.813).

  Amiryousefi, M.R.*, Mohebbi, M. (2010). Neural network approach for modeling the mass transfer of potato slices during osmotic dehydration using genetic algorithm. African Journal of Agricultural Research, 5(1), 70-77. DOI: 10.5897/AJAR09.222. Index: ISI.

   Amiryousefi, M.R.*, Mohebbi, M. (2009). Evaluation of the operational parameters' effect on mass transfer kinetics during osmosic dehydration of potato slices using sensitivity analysis based on artificial neural networks. Iranian Food Science & Technology Research Journal, 5(2), 123-135. DOI: 10.22067/ifstrj.v5i2.3741. Index: ISC, SID.

   Amiryousefi, M.R.*, Mohebbi, M., Khodaiyan, F. (2012). Surface analysis of ostrich meat plates during deep-fat frying using image analysis and fractal dimension. Iranian Food Science & Technology Research Journal, 8(2), 169-179. DOI: 10.22067/ifstrj.v8i2.17276. Index: ISC, SID

مقاله های همایشی

.

  • امیریوسفی، م.ر.؛ محبی، م. (24 و 25 مهر ماه 1387)  مدل‌سازی انتقال جرم طی فرآیند خشک کردن اسمزی سیب‌زمینی با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی، هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، مشهد: پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، http://www.civilica.com/Paper-NCFOODI18-NCFOODI18_195.html.
  • امیریوسفی، م.ر.؛ محبی، م.؛ خدائیان، ف.؛ رنجبر، ا.؛ مدائنی، س. (22 و 23 آبان ماه 1389) استفاده از سیستم ماشین بینایی و شبکه‌های عصبی مصنوعی در تخمین مقدار رطوبت گوشت شترمرغ طی سرخ کردن به روش عمیق، نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، تهران: دانشگاه تهران.
  • حسن پور، ن.؛ انصاری فر، ا.؛ امیریوسفی، م.ر.؛ محبی، م. (1 تا 3 آذر ماه 1390) مطالعه خصوصیات فیزیکی و مکانیکی میوه کنار، بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، تهران: دانشگاه صنعتی شریف، http://www.civilica.com/Paper-NCFOODI20-NCFOODI20_449.html.
    • Ø Mohebbi, M., Hasanpour, N., Ansarifar, E., Amiryousefi, M.R. (Feb 26-27, 2013). Effects of Aloe vera and sesame oil coating on physicochemical properties of bell pepper during storage. 1st International e-Conference on Novel Food Processing (IECFP2013), Mashhad: Ferdowsi University of Mashhad (FUM), http://www.civilica.com/Paper-IECFP01-IECFP01_052.html.
    • Ø Hajizadeh, M., Nematy, M., Rajabi, M., Naderi kalat, M., Ghayour Mobarhan, M., Safarian, M., Esmaeili, H.,  Amiryousefi, M.R. (Dec 6-8, 2016). Malnutrition of burned hospitalized patients on admission and discharge: A prospective clinical study. The 17th congress of PENSA (The parenteral and enteral nutrition society of asia): Fighting malnutrition in hospitals, Tehran: Tehran university of medical sciences.
    • Ø Amiryousefi, M.R., Razavi, S.M.A. (Sep 6-8, 2017). Investigating the viscoelastic aspects of Samanu (A functional dessert). The 1st International Congress of " Nutrition: from Laboratory Research to Clinical Studies" (NLRCS), Mashhad: Mashhad university of medical sciences (MUMS).
    • Ø Amiryousefi, M.R. (Sep 6-8, 2017). Implementing image analysis in pomegranate seed clustering. The 1st International Congress of " Nutrition: from Laboratory Research to Clinical Studies" (NLRCS), Mashhad: Mashhad university of medical sciences (MUMS).

 

تدوین کتاب

@     رضوی، س. م. ع.، بهرام پرور، م.؛ امیریوسفی، م. ر. (1390) مبانی مهندسی فرآیند غذایی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد، ایران (شابک : ISBN: 978-964-386-256-5).

 

طرح‌ های پژوهشی

@     همکار طرح با عنوان «مدل‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلفل دلمه‌ای پوشش‌دهی شده طی مدت نگهداری با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی» مصوب شورای پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد (با کد 15095/2)، سال 1389، خاتمه یافته.

@     همکار طرح با عنوان «بررسی اثر نان جو فراسودمند بر کاهش اشتها و تشنگی طی روزه‌داری» مصوب شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد (با کد 951732)، سال 1395، در حال اجرا.

@     همکار طرح با عنوان «بررسی تأثیر آبنبات کاهش اشتها (Anorexigenic candy)، فرآورده مبتنی بر طب ایرانی، بر میل به غذا و وزن» مصوب شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد (با کد 930758)، سال 1394، در حال اجرا.

@     همکار طرح با عنوان «بررسی اثر مکمل درمانی ویتامین D بر تغییرات میکروبیوم دستگاه گوارش» مصوب شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد (با کد 941454)، سال 1395، در حال اجرا.

@     همکار طرح با عنوان «بررسی ارتباط ایجاد بیماری‌های قلبی عروقی با سطح اسیدهای چرب پلاسما» مصوب شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد (با کد 941267)، سال 1395، در حال اجرا.

@     همکار طرح با عنوان «بررسی ارتباط شاخص‌های عملکرد کبدی و پلی‌مورفیسم ژن‌های GC و CYP2R1 با میزان پاسخ به مکمل‌یاری ویتامین D در دختران نوجوان» مصوب شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد (با کد 940983)، سال 1395، در حال اجرا.

@     همکار طرح با عنوان «ارزیابی مقایسه‌ای اثر بخشی محصولات لبنی کم چرب غنی شده با نانوکپسول‌های ویتامین D بر شاخص‌های بیوشیمیایی، عملکرد کبدی-کلیوی و قلب و عروق در افراد بزرگسال؛ یک مطالعه کارآزمایی بالینی دو‌سوکور» مصوب مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی (با کد 957705)، سال 1395، در حال اجرا.

 

 

 

 

سوابق اجرایی

-     مدیر دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور، از 7 بهمن ماه 1396

-     مسؤل روابط عمومی اولین کنگره بین‌المللی "Nutrition: from Laboratory Research to Clinical Studies (NLRCS)"، 17-15 شهریور 1396، مرکز گسترش سلامت (PHC) دانشگاه علوم پزشکی مشهد

 

سوابق فرهنگی

  • دبیر کانون احیای امر اهل بیت علیهم السلام، زیر نظر مدیریت فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه فردوسی مشهد، از سال 1390 تا 1391
  • رابط امور مذهبی و ستاد برگزاری نماز خوابگاه‌ها، زیر نظر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد، از سال 1389 تا 1392
  • عضو فعال بسیج دانشجویی، از سال 1387 تا 1394

 

برنامه هفتگی

پیوند های مفید