امروز دوشنبه 22 مهر ماه 1398 ساعت 12:28 ب ظ

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

آمادگی برگزاری انتخاب سازمان نظام پرستاری1

دبیر هیئت اجرایی انتخابات سازمان نظام پرستاری از آمادگی دانشکده علوم پزشکی نیشابور در برگزاری انتخابات نظام پرستاری روز جمعه 21 تیر ماه خبر داد.

اعظم مقدم پاشا در گفت و گو با وب دا گفت: انتخابات سازمان نظام پرستاری همزمان با کل کشور در دانشکده علوم پزشکی نیشابور برگزار خواهد شد.

وی گفت: همکاران پرستار، بهیار، کارشناسان اتاق عمل، بیهوشی و فوریت های پزشکی جهت انتخاب کاندیداهای نظام پرستاری نکات ذیل را رعایت نمایند:

*همراه داشتن کارت نظام پرستاری به اضافه یک کارت شناسایی، برای رای دادن الزامی می باشد.

* همراه داشتن کارت نظام پرستاری(نیاز به روز رسانی عضویت نیست).

*هر یک از همکاران می توانند نام 9 نفر را در یک برگه ثبت کنند. این 9 نفر شامل ( 7 پرستار،  2 بهیار ). نام پرستاران، را در قسمت پرستاری، نام بهیار، در قسمت بهیاران، نوشته شود. رقابت برای سهمیه های مختلف بین کاندیداهای همان رده ها خواهد بود.

منتظر حضور پر رنگ جامعه پرستاری در روز 21 تیر ماه هستیم.

اخبــار مهــم