امروز دوشنبه 22 مهر ماه 1398 ساعت 05:06 ق ظ

بسمه تعالی

قابل توجه همكاران محترم: احتراما با توجه به اینكه افراد سودجو به طرق ممكن قصد سوء استفاده و كلاهبرداری از پرسنل خدوم و زحمتكش علوم پزشكی را داشته و دارند لذا ضمن توجه به هوشیاری لازم به كلیه كاركنان عزیز موارد ذیل جهت اگاهی بیشتر توصیه می گردد :

1-     از دادن هرگونه آمار و اطلاعات محیطی بجز از طریق سلسله مراتب جدا پرهیز شود .

2-    به پیامك های مشكوك حساس بوده و در اسرع وقت به اطلاع حراست واحد مربوطه برسد .

3-    تا اطمینان كامل از شناخت مخاطب تلفن ، از دادن هرگونه اطلاعات و آمار خودداری شود .

ضمنا توجه همكاران را به شیوه ها و شگردهای دشمن و افراد سودجو جهت تخلیه تلفنی معطوف می داریم . این موارد را همیشه بخاطر بسپارید .

1-     حال و احوال گرم و دوستانه با مخاطب

2-    سعی در مبالغه گویی و تعریف و تمجید از مخاطب

3-    تظاهر به همدلی و هم گرایی فكری

4-   عنوان كردن اسامی مسئولین جهت جلب اعتماد

5-    بیان بخشی از اطلاعات جهت تكمیل گزارش

6-    درخواست مطالب تكمیلی از معاونین و مسئولین دفاتر

7-    بی ارزش جلوه دادن مطالب و طرح سؤالات پی در پی

8-    ارایه شماره تلفن و عادی سازی جهت تماس های بعدی

حال كه با شیوه های كسب اطلاعات از طریق تلفن اطلاع پیدا كردید برای سؤالات ذیل پاسخی مناسب را پیدا كنید :

1-     آیا به نظر شما تلفن وسیله قابل اعتماد جهت انتقال مطالب مهم و محرمانه می باشد ؟

2-    آیا اگر تماس گیرنده نامتان را بر زبان آورد یا با شما حال و احوال گرم نمود و یا از شما تعریف و تمجید نمود در پاسخ به سؤالات وی چگونه برخورد می كنید ؟ آیا سعی نمی كنید شماره تلفن وی را بگیرید و بعد از شناسایی و اطمینان از طریق مسئولین با وی مذاكره كنید ؟

3-    در پاسخ به تماس گیرنده ای كه خود را از طرف مقامات عالی و یا دفتر فلان مسئول معرفی می كند و یا اظهار می دارد از فلان اداره و یا سازمان هستم چه پاسخی می دهید ؟ آیا از وی نمی خواهید درخواست خود را مكتوب و از طریق سلسله مراتب اقدام كنید ؟

4-   در پاسخ به درخواست شماره تلفن های مهم حتی در زمانی كه با تهدید تماس گیرنده روبرو می شوید چه واكنشی از خود نشان می دهید؟ آیا بدون هیچ ترسی شماره وی را اخذ و در صورت شناسایی ، خود شما با وی تماس گرفته و به او كمك می كنید؟

5-    در زمانی كه تماس گیرنده به فاكس شما زنگ زده و درخواست ارسال فاكسی از طرف شما را دارد چه اقدامی می كنید ؟       آیا شما فاكس وی را اخذ و پس از حصول اطمینان خود اقدام به شماره گیری و ارسال می كنید ؟

با تشكر از كلیه عزیزان – این دفتر آماده دریافت هرگونه پیشنهادات ، انتقادات و نظرات سازنده شما می باشد. تلفن تماس و پیام گیر : 42627510           سامانه پیا م كوتاه : 3000216162                                          پست الكترونیك : از این آدرس ایمیل در مقابل روبوت های اسپمر محافظت می شود. جهت مشاهده آن باید جاوااسکریپت فعال باشد.