امروز دوشنبه 22 مهر ماه 1398 ساعت 05:05 ق ظ

سمت: مدیر حراست دانشكده علوم پزشكی نیشابور
تماس : 42627510-051

مدیریت حراست دانشكده

دانشگاه ‌های كشور به عنوان یكی از اساسی‌ترین و حساسترین مراكز علمی،‌ فرهنگی و سیاسی جامعه همواره در كانون توجه سیاست گذاران نظام قرار داشته است .

امنیت بخشهای گوناگون زندگی اجتماعی را شامل می شود، امنیت زمینه همه فعالیتهای درست و مفید اجتماعی است و شرط لازم رشد و تكامل فرد و جامعه می باشد . با ایجاد امنیت منافع همه تأمین می شود و حق هر حق داری تأمین می گردد . در این راستا حراست دانشكده علوم پزشكی نیشابور با هدف ایجاد مرجعی تخصصی جهت حفاظت از منافع سازمان و جلوگیری از انحرافهای احتمالی منابع انسانی از ضوابط و چارچوب های تعیین شده و با حضور در عرصه ی فرآیندهای سازمانی همواره در جهت دستیابی به دو هدف عمده :

1-     اهداف كلان و راهبردی ( حفظ و ارتقای توان حفاظتی و امنیتی سازمان به منظور پیشبرد اهداف سیستم .

2-      اهداف عملیاتی ( همراهی و مساعدت مدیران با ارائه مشورتهای مؤثر و اطلاع رسانی بموقع ، نظارتها و انجام اقدام های مؤثر جهت حفاظت همه جانبه از ایمنی و سلامت منابع و با رویكرد مبتنی بر اصل پیشگیری ، فعالیتهای خود را جاری و امیدوار است در ظل توجهات حضرت ولی عصر(عج) و رهنمودهای مقام عظمای ولایت حضرت آیت ا... خامنه ای ( مدظله) بتواند در راستای اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و نظام سلامت به وظایف خود جامه ی عمل بپوشاند . انشاءا...