معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور در بازدید از خانه سالمندان علی ابن ابی طالب واقع در روستای فرخک، از ابتلای ۱۹ سالمند به کرونا خبر داد.

دکتر قاسم مشارموحد به وب دا گفت: در این بازدید از ۷۵ نفر از سالمندان تست کرونا گرفته شد که همه ی 75 نفر نتیجه تستشان مثبت اعلام شد.

وی در ادامه بیان کرد: صبح روز پنج شنبه هفدهم مهرماه، ۶ نفر و بعد از ظهر  پنج شنبه، ۱۲ نفر از سالمندان به بیمارستان جهت مداوا منتقل شدند که متاسفانه حال ۶ نفر وخیم اعلام شده است و باقی در حال مداوا هستند.

دکتر مشارموحد ادامه داد: سایر سالمندان در همان خانه سالمندان توسط پزشک متخصص ویزیت شدند و اقدامات اولیه انجام شد و در همان محل تحت مراقب هستند که در صورت وخیم شدن حال آن‌ها به بیمارستان منتقل خواهند شد.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور در پایان با توجه به آغاز موج سوم کرونا از شهروندان عزیز‌ خواست تنها در مواقع ضروری از منزل خارج شوند و از حضور در اجتماعات، مراکز خرید و ... بپرهیزند و در صورت حضور با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و شستشوی مرتب دست ها از احتمال ابتلا به کرونا پیشگیری کنند.