معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: رکورد تاریخی عمل های جراحی در 24 ساعت گذشته در بیمارستان حکیم زده شد.

دکتر قاسم مشارموحد افزود: در 24 ساعت گذشته، 64 عمل جراحی در پی انتقال بخش های تروما و جراحی  از مرکز درمانی 22 بهمن به مرکز درمانی حکیم صورت گرفت و رکورد جدیدی را در این بیمارستان رقم زد.

به گفته دکتر مشارموحد در 24 ساعت گذشته163 بیمار ترومایی در بیمارستان حکیم پذیرش شدند و 64 عمل جراحی صورت گرفته است که در شرایط مشابه مجموع عمل های جراحی در دو بیمارستان کمتر از این مقدار بود.

معاون درمان دانشکده خاطر نشان کرد:  با توجه به نزدیک شدن به فصل پاییز و احتمال شیوع موج جدید کرونا و همزمانی آن با شیوع آنفولانزا تصمیم گرفتیم با انتقال بخش های تروما و جراحی و ... از بیمارستان 22 بهمن به مرکز درمانی حکیم، بیمارستان 22 بهمن را که بیمارستان مرجع بیماران کرونایی است  را برای فصل پاییز و زمستان برای پذیرش بیماران آماده سازی کنیم.

به گفته دکتر مشارموحد با انتقال بخش های فوق به مرکز درمانی حکیم توانستیم به بهسازی و استاندارد سازی بخش های مختلف بیمارستان 22 بهمن نیز بپردازیم.

نشست خبری معاون درمان دانشکده با اصحاب رسانه روز پنجشنبه سوم مهرماه در سالن جلسات ستاد مرکزی برگزار شد. در این نشست مدیر روابط عمومی و مدیر نظارت بر درمان دانشکده نیز حضور داشتند.