معاون درمان دانشکده از برگزاری جلسه تجلیل نیروهای قرارداد 89 روزه همکار در مدیریت بحران کرونا در دانشکده علوم پزشکی نیشابور خبر داد.

دکتر قاسم مشارموحد ضمن تشکر از مدیریت پرستاری دانشکده در برگزاری جلسه و پیگیری همه جانبه مسائل نیروهای قرارداد 89 روزه افزود: هدف از برگزاری این جلسه، پاسخ گویی به سوالات و رفع نگرانی این عزیزان درخصوص نحوه ادامه فعالیت و همچنین ایجاد انگیزه جهت ادامه فعالیت ایشان است.

وی گفت: از خودگذشتگی این عزیزان برای حضور در بیمارستان ها به ویژه در این ایام، برای ارائه خدمت قابل ستایش است و ما نیز قدردان زحمات این همکاران سخت کوش و پرتلاش هستیم.

معاون درمان دانشکده گفت: از ابتدای مهرماه ادامه کار نیروهای مذکور به صورت تمدید طرح 6 ماهه ویژه کرونا خواهد بود و با پیگیری های انجام شده برای اخذ مجوز استخدام پیمانی، سهمیه قابل قبولی در آزمون استخدامی کشوری 7000 نفر نیروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دانشکده علوم پزشکی نیشابور اختصاص خواهد یافت.

وی افزود: برای نیروهای قرارداد 89 روزه شاغل در دانشکده، گواهی فعالیت در بحران کرونا صادر می شود که امتیاز ویژه ای برای استخدامی ایشان محسوب خواهد شد.

دکتر مشارموحد خاطرنشان کرد: تعداد قابل توجهی نیرو به صورت شرکتی برای بخش های تازه راه اندازی شده مراکز درمانی تحت پوشش دانشکده تا پایان سال جاری به کارگیری می شوند.

معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشکده  نیزکه در این جلسه حضور داشت، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه بحران کرونا را حتی بالاتر از بحران جنگ تحمیلی دانست وگفت: تمام همت خود را در جهت ثبات شغلی و افزایش امنیت خاطر این نیروها به کار می گیریم و این اطمینان خاطر را می دهم در صورت رضایت تیم مدیریتی درمان دانشکده از عملکرد این نیروها و کسب نمره ارزشیابی بالا، به صورت شرکتی جذب سیستم خواهند شد.

در پایان این جلسه که روز شنبه سی ام شهریورماه در محل سالن همایش های معاونت بهداشت برگزار شد با اهدای لوح تقدیر از نیروها قدردانی به عمل آمد.