معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشکده طی پیامی روز کارمند را تبریک گفت.

به گزارش وب دا متن پیام آقای جواد مسیح آبادی بدین شرح است:

همکاران ارجمندم، تلاش خالصانه و صادقانه شما آینه وظیفه شناسی و پژواک دانایی و تعهد است. نتیجه بذر تلاش و کوشش شما، درخت امیدی است که به بار می نشیند و نوید بخش آینده ای پرنشاط و زیبا است، اینجانب ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری آقا اباعبدالحسین (ع) و آرزوی صحت و سلامت خادمان و مدافعان سلامت که فلسفه نهضت عاشورا را سر لوحه کار خود قرار داده اید وبا آزادی، عزت و در طبق اخلاص گذاشتن جان با ارزشتان جهت حفظ سلامت و آرامش آحاد مردم جامعه بی وقفه در تلاش هستید را ارج نهاده، ضمن عرض تبریک هفته دولت و روز کارمند از زحمات و تلاش های بی دریغ شما صمیمانه تقدیر  و تشکر می نمایم و توفیق  سلامتی روز افزون تک تک همکاران گرانقدر را از درگاه ایزد منان خواستارم.

جواد مسیح آبادی

معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی