مدیرتوسعه سازمان وسرمایه انسانی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از ثبت نام آزمون جذب نیروی انسانی به صورت قراردادی خبر داد.

خدیجه احمدی به وبدا گفت: دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور در نظر دارد براي تامين نيروهاي مورد نياز خود باستناد نامه شماره 1538/209/د مورخ 98/03/07 معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و ازمحل مجوز 1368399 مورخ 96/06/07 سازمان اداري و استخدامي كشورمصوب دور دوم هیات امنای سال 1397 از طریق آزمون کتبی عمومی و تخصصی ( و حسب مورد مصاحبه استخدامی )به صورت قراردادی باشرایط و ضوابط مندرج در دفترچه آزمون استخدامی جذی نیروی انسانی نماید.

وی خاطر نشان کرد: روند كلي ثبت نام و اعلام نتيجه ي آزمون به صورت اينترنتي و مهلت ثبت نام تا تاریخ 99/05/19 می باشد . توصیه می گردد داوطلبان محترم جهت دريافت كليه اطلاعات فقط به سايت مركز سنجش آموزش پزشكی طبق لینک زیر اقدام نمایند.

احمدی در ادامه افزود: این مجوز استخدامی مربوط به قبل از شرایط بیماری کرونا بوده که با توجه به این موضوع ثبت نام و برگزاری آزمون به تعویق افتاده است.

لینک ثبت نام  https://sanjeshp.ir/Content.aspx?click=22