معاون تحقیقات و فناوری از صدور مجوز نهایی مجله انگلیسی دانشکده علوم پزشکی نیشابور با عنوان Journal of Currant Research in Medicine and Epidemiology (JCRME) خبر داد.

به گزارش وب‌دا، دکتر علی اکبر محمدی با اعلام این خبر بیان کرد: مجوز مجله انگلیسی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از سوی اداره امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی نیشابور افزود: این نشریه دارای رتبه علمی پژوهشی از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور بوده و به صورت دو فصلنامه و با موضوع مقالات حوزه‌های علوم پزشکی بالینی و علوم پایه وبهداشت، منتشر می شود.

وی ضمن تشکر از دست اندرکاران راه اندازی این نشریه از جمله دکتر شمشیرگران، دکتر صمدانی و کارشناسان مجله لطف آبادی و ملانوروزی، افزود: اولین شماره دوفصلنامه، مجله‌ الکترونیکی انگلیسی (JCRME)، تاپایان سال منتشر خواهد شد.