معاون تحقیقات وفناوری دانشکده از برگزاری فن بازار آنلاین سلامت در روزهای ششم و هفتم بهمن ماه خبرداد.

دکتر علی اکبر محمدی افزود: مراسم ششمین همایش و فن بازار ملی سلامت دوشنبه و سه شنبه ششم و هفتم بهمن ۹۹  با شعار دانشگاه فناور در خدمت صلح، سلامت و توسعه با حضور معاونان درمان و تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در بستر آنلاین دانشکده مجازی برگزار شد.

وی با تشکر از همکاری کلیه دست اندرکاران برگزاری این فن بازار به صورت آنلاین درسطح ملی افزود : دانشکده علوم پزشکی نیشابور به عنوان کارفرما و با حضور 2 نفر از فناوران دانشکده در این همایش حضور پیدا کردند.

دکتر محمدی بیان داشت:  با هماهنگی و همکاری سایر معاونت ها(غذاودارو ، درمان، بهداشت و...) جهت حمایت از فناواران و شرکت های دانش بنیان داخل ایران لیست تجهیزات پزشکی، موادآزمایشگاهی و... مورد نیاز دانشکده  جمع بندی گردید.

معاون تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرد: تشویق محققان و حمایت از استعدادهای درخشان گامی سودمند در راستای پویایی هر چه بهتر تحقیقات کاربردی و محصول‌محور است و موجبات پیشرفت و خودکفایی کشور را فراهم می‌کند.امید است با حضور در این فن بازارها گام اولیه موثر درجهت ارتقای دانشکده علوم پزشکی نیشابور به سوی دانشگاه نسل سوم و کارآفرین برداشته شود.

قابل ذکر است پنل های برگزار شده در این 2روز  به شرح ذیل می باشد:

فناوری های نوین در زمینه مدیریت بیماری ها با تاکید بر پاندمی کووید-19 (پیشگیری وتشخیص)*

فناوری های نوین در زمینه مدیریت بیماری ها با تاکید بر پاندمی کووید-19 (بازتوانی)*

*مباحث حقوقی، مالی، مدیریتی و مدیریت نیروی انسانی مرتبط با تولید

*کسب و کارهای علوم پایه مرتبط با کوید-19

*استفاده از فناوری اطلاعات (information technology) در مدیریت کرونا

*فناوری های نوین در زمینه مدیریت بیماری ها با تاکید بر پاندمی کووید-19 (درمان)

*استفاده از فناوری های نرم (soft technologies) در کنترل مشکلات بهداشتی و تغییر/اصلاح سبک زندگی (با تاکید بر پاندمی کووید-19)

*اقتصاد، اقتصاد سلامت و تاثیرپذیری آن از کووید-19

*استفاده از فناوری اطلاعات در آموزش (اعم از آکادمیک، مدارس و آموزش های عمومی)

*فناوری های نوین در زمینه مدیریت بیماری ها با تاکید بر پاندمی کووید-19 (دارویی)

در فن بازار آنلاین ملی سلامت  معاونان تحقیقات وفناوری، آموزشی، مدیر آموزش، معاون وسرپرست اداره تجهیزات پزشکی دانشکده، مدیر دارو، فراورده های بیولوژیک ومواد دانشکده و ... به صورت غیر حضوری شرکت کردند.

*جهت کسب اطلاعات بیشتر و حضور در فن بازار و بازدید از غرفه های فن بازار ملی سلامت به سایت های ذیل مراجعه نمایید.